Vural Dağtekin'e Provokatör, Müfteri dedi.

Vural Dağtekin'e CHP Kartal İlçe Başkanlığı'ndan çok sert tepki geldi. İlçe Başkanıı Erdal Kıskanç Dağtekin için, "sözde gazeteci provokatör şahsın'" "ithamlarını ispat etmeyen Vural Dağtekin en basit anlamda müfteridir." " Vural Dağtekin adlı provokatör yandaşın," cümleleri kurdu.

Vural Dağtekin'e Provokatör, Müfteri dedi.
CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nın basına gönderdiği duyuruda; 

BASIN VE KAMUOYUNA

8 Haziran 2016 Çarşamba günü şehidimizi sonsuzluğa uğurladığımız cenaze töreninde iktidarın taşeron örgütlerinin tetikçiliğini yapan bir grup insan görünümlü sırtlan sürüsünün,  Saygıdeğer Genel Başkanımıza  yaptığı menfur saldırıyı lanetle ve nefretle kınıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin vefakâr ve cefakâr üyelerinin, gençlerinin, sevdalılarının bu alçaklara misliyle karşılık verme gücüne sahip olduğunu kamuoyunun bilinmesini istiyoruz. 

Daha önce de tezgahlanan bu provokatif eylemin devlet erkanının gözü önünde tekrar ediyor olması, iktidar destekli olduğunun ve bir plan ve proje dâhilinde gerçekleştiğinin bariz kanıtıdır. 

Genel Başkanımıza şehit cenazesinde yapılan bu tür saldırılar karşısında,  korkuya kapılacağımızı düşünen korkaklar sürüsü karşısında sadece acınası hallerine gülüyor, 

CHP kadrolarının cesareti ve birliği, beraberliği karşısında titreyecek ve aptallaşacak durumlara düşebilecekleri yönünde kendilerini net bir biçimde uyarıyoruz. 

Bilmeliler ki,  ‘’ aslanların sırtlanlardan korktuğu bir dünya yoktur."

CHP üyeleri yapılan bu saldırının ne anlama geldiğini, planlanan sonraki adımların neler olacağının idraki içindedir.

Bugün İstanbul il başkanlığımızın önderliğinde yapılan protesto eylemine katılan binlerce CHP üyelerinin tercümanı olan il başkanımız Sayın Cemal CANPOLAT bugünü ve dünü tarif etmiş, yarınlarda ki İstanbul CHP üyelerinin takınacağı tavrı su cümlelerle AÇIK VE NET ifade etmiştir.

·         Başbakanın, içişleri bakanını, emniyet müdürünün, gözü önünde gerçekleşen kurşun atma eylemi bir pervasızlık değil göz yumma olduğu görülmektedir.

·         Genel başkanımızın bundan sonraki İstanbul programlarını polise bildirmeyeceğiz. Güvenliğini partililerle ve gençlerimizle yapacağız.

İl başkanımızın bu ve benzeri sözleri ile, buna dönük tüm ve eylemliklerde var olacağız, koşullar neyi gerektiriyorsa tereddütsüz öyle davranacağız.

Ülkenin CHP iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyacının var olduğu gerçeği ve sorumluluğu içinde çalışma yapmaya devam edeceğiz.

Kartal bugün yapılan eylemde de dayanışma ve kararlılığını yoğun katılımla göstermiştir.  

Üzülerek ilçemizde yaşananları bilgi ve takdirlerinize sunmak istiyorum.

03.06.2016 Cuma günü CHP kartal ilçe başkanlığının düzenlediği birlik ve dayanışma yemeği ile ilgili son günlerde kartal kamuoyunda 06.06.2016 ve 07.06.2016 tarihlerinde, Kartal Gazetesi imtiyaz sahibi Vural DAĞTEKİN, köşe yazılarında art arda şahsım, partimiz ve Partimiz il yöneticileri hakkında insanlık onuru ve basın meslek ilkeleriyle bağdaşmayan iki yazı kaleme almıştır. Şahsın, hakaret ve iftiraları alışkanlık haline getirdiği üslubu, kendi yakın çevresine veya kendi ahlak anlayışına çirkin gelmeyebilir fakat şerefli insanların, kendilerine yapılan mesnetsiz ve çamur at izi kalsın tarzı ahlaktan yoksun iftiralar karşısında sessiz kalmaları beklenemez.

 

Öncelikle sözde gazeteci provokatör şahsın, birileri tarafından talimatla kaleme alındığı her halinden belli olan yazısında kullandığı hakaretleri aynen kendisine iade ediyor, son derece çirkin ve artık kontrolünü kaybetmiş düzeye çıkan iftiraları ile ilgili olarak yasal yollara başvuracağımızı, kendisiyle yargı önünde hesaplaşacağımızı çağdaş ve şerefli Kartal halkına deklare ediyoruz. 

Geçtiğimiz hafta Partimizin birlik ve dayanışmasını daha da güçlendirmek adına düzenlediğimiz yemekli geceyle ilgili olarak aşağıdaki hususların bilinmesini isteriz:

1.  Söz konusu yemekli gecemize Partimiz yetkili organlarından en üst düzeyde katılım olmuştur. Genel başkan yardımcımız, grup başkan vekilimiz, parti meclisi üyelerimiz, milletvekillerimiz, il başkanımız ve il yöneticilerimiz, il disiplin kurulu başkan ve üyelerimiz, gençlik kolları genel başkan yardımcımız, ilçe başkanlarımız teşrif etmişlerdir. Ayrıca belediyeler düzeyinde Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç, Kartal Belediye Başkan Vekilimiz Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Ekber Şahin ve belediye meclis üyelerimiz katılmışlardır. Yanı sıra, Kartal’ın çok değerli sivil toplum yöneticileri ile meslek odaları yönetici ve temsilcileri de davetimize icabet etme nezaketini göstermişlerdir.

2. Hal böyle iken, Vural Dağtekin adlı şahıs, haddini fazlasıyla aşarak bu derece üst düzey katılımın olduğu bir gece hakkında eleştiri ve düşünce sınırlarını fazlasıyla aşan ithamlarda bulunarak Partimizin üst düzey yöneticileri de dahil, tüm katılımcılara hakaret etme, ithamlarda bulunma ve aşağılayıcı lakayt bir üslup kullanma yoluna giderek tam anlamıyla birliğin sağlandığı yemekli organizasyonumuza leke sürmeye çalışmıştır.                                                                                                                                      
Geceye yeterince katılımın olmadığını, yüksek düzeyde bir temsilin de yapılmadığını iddia eden bu zatın, Partimiz yetkili organlarının bu denli yüksek katılımla teveccüh gösterdiği gecemizle ilgili bu sözleri kendi kendisini küçük düşürmesi ve rezil rüsva etmesi için yeterli olacaktır.

3. Sayın Kartal Belediye Başkanı ve değerli ailesi protokol olarak geceye davet edilmiştir. Sayın Belediye Başkanının davet edilmediği yalanını ve bu iddiasını ve diğer iddialarını, ithamlarını  ispat etmeyen Vural Dağtekin en basit anlamda müfteridir.

4. Söz konusu şahıs, ilçe yönetimimizin yolsuzluk yaptığı ve paraları çarçur ettiği, zimmetine geçirdiği gibi haysiyetsizce bir iftirada bulunmuştur. Bu iddialarını yargı ve kamuoyu önünde ispatlamak zorundadır. Çamur at izi kalsın anlayışıyla ortaya attığı bu ithamlarla “ben söyleyeyim de gerisi önemli değil nasıl olsa” diye düşünmekteyse bu düşüncesinde yanıldığını, bu işin peşini bırakmayacağımızı, hukuk yoluyla kendisine misliyle karşılık verileceğini hatırlatmak isteriz.

5. Partimizin ve ilçe örgütümüzün veremeyeceği tek kuruş hesabı yoktur. İlçe yönetimimizin harcamaları, Partimizin yetkili organlarının denetimine tabidir ve ilçe yönetimimiz bugüne kadar bütün denetimlerden alnının akıyla, övgüler alarak çıkmıştır. Geçtiğimiz yıl yapılan mali denetimde ilçe başkanı olarak şahsım, teşekkür belgesiyle onurlandırılmıştır. Vural Dağtekin adlı provokatör yandaşın, küçük dünyası, siyasetten ve hukuktan anlamayan kara vicdanı, Partimiz ilkeleri ve yetkili organlarının, örgütümüze gönül vermiş Partililerimizin saygın kimliği karşısında çaresiz ve yok hükmündedir.  

6. Her fırsatta kaleminden kin ve nefret akan bu zatın, iktidar partisi de dahil olmak üzere hangi odakların taşeronluğunu ve tetikçiliğini yaparak Partimize saldırma cüretinde bulunduğu, kamuoyunun malumudur. Partimize bu denli alçakça saldıran bir zatın, Cumhuriyet Halk Partili kimliğini taşıyan biri ya da birileri tarafından koruma ve kollama bulması söz konusu ise bilinmelidir ki kendisiyle aynı çizgidedir ve Cumhuriyet Halk Partili değildir.

7. Bu zatın iddia ettiği şekliyle gecede, bir sonraki seçimde bir başka belediye başkan adayı ile yola devam edileceği yönünde tek bir cümle kullanılmamış, böyle bir imada dahi bulunulmamıştır. Gecenin her anı ve konuşmaları video kayıt olarak kayıt altına alınmıştır. Bu kayıtlar incelenebilir ve ortaya atılan iddianın adi bir düzmeceden ibaret olduğu net bir biçimde görülebilir.

8. Vural Dağtekin adlı zat; Partimizin, ilçe örgütümüzün ve şahsımın muhatabı konumunda değildir. Düzenli hale getirdiği saldırıları, bizim günlük yaşantımızda, siyasi hayatımızda, Parti çalışmalarımızda bir değer ve karşılık bulmadığı gibi kendisi bizim gündemimizde de değildir ve hiçbir zaman olmamıştır. Bizim tarafımızdan fark edilmek ve tahrikleri karşısında kendisiyle bir münakaşaya girmemiz yönünde bir beklenti içerisinde olmak ve böylece de bir değer kazanmak gibi anlamsız ve faydasız bir çabanın içerisinde olduğu anlaşılmaktadır. Yalnız bu çabaları beyhudedir ve kendisi bizim hafızalarımızda yer edecek biri değildir.

Bu hususların kamuoyu tarafından bilinmesini önemle vurgulamak isterim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.                                                                

     

Erdal KISKANÇ    
CHP Kartal İlçe Başkanı

 

 

 

  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 00:29

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17