Vatanın sahiplerine vefa gecesine büyük ilgi.

Kıbrıs Şehitler Camisinde duygu dolu anlar yaşandı.

Vatanın sahiplerine vefa gecesine büyük ilgi.
Ak Parti Topselvi, Yunus ve Yalı Mahallesi Teşkilatları ortaklaşa Kıbrıs Şehitler Cami toplantı salonunda ŞEHİTLERE VEFA konulu anma programı düzenledi.


Yatsı namazına müteakip cami toplantı salonunda dezenlenen programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı, İBB ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Mimar Hüseyin Karakaya, Kartal Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hüzeyin Özkul, Günyad Başkanı Şükrü Kontuk, Aygad başkanı Aytekin Yaşar, Muhtar İsa Durmuş, Kartal Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Karaismailoğlu, Siyasiler, STK temsilcileri, cami cemaati ve bayanlar büyük ilgi gösterdiler.


Programın Açılış konuşmasını Ahmet Önal yaptı. Akabinde cami imamı Kur-an'ı kerim okuyarak gönülleri adeta ısıttı. Aziz Sarı'nın hazırladığı muhteşem sinevizyonu katılanlar pür dikkat ve duygulanarak izlediler.


Programda Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan'ın konuşması adeta damga vurdu. 


Katılanlara ikram edilen çiğ köfte ve ayranla program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 01:17

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz sari
Aziz sari - 7 yıl Önce

Bu guzel gecenin düzenlenmesinde ve katkısi olan lütfedip gelen herkesden Allah razı olsun bu gibi programlar birlik beraberligimizin bir nişanesidir .. geceyi guzel yapan o ruh ve şuurdur

SIRADAKİ HABER

banner17