Uğur Celep'e son veda!

Mesai arkadaşları Uğur Celep'i uğurladı.

Uğur Celep'e son veda!

Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Personeli olarak görev yaparken önceki sabah gerçekleşen elim bir kazada hayatını kaybeden Uğur Celep (47)  için Kartal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.



Üç çocuk babası Celep için düzenlenen törene Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın yanı sıra; Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı, Kartal Belediyesi meclis üyeleri, Celep’in mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Sokakları birlikte süpürdüğü Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden mesai arkadaşlarının omuzlarında taşınarak Cemevi’ne getirilen Uğur Celep’in cenazesinde Celep ailesinin yakınları taziyeleri kabul etti. Kalabalık bir cemaatin katıldığı cenazede; kılınan cenaze namazının ve duaların ardından Uğur Celep’in cenazesi Kartal Belediyesi’ne getirilerek helallik alındı. Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen törene ise Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Feyyaz Kaynak, Dr. Turgut Mermertaş ile çok sayıda belediye meclis üyesi, birim müdürleri, Uğur Celep’in ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.


 

“Bizler uyurken Uğur sokakları temizlerdi”


 

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, burada yaptığı konuşmada: “Uğur kardeşimiz bir emektardı, bir emekçiydi. Bizler masa başlarında otururken o bedeninin gücüyle, alın teriyle, namusu ve şerefiyle ekmeğini kazanan yüce bir kişilikti. Elim bir kaza sonucu Uğur’u kaybettik. Uğur’un bize açtığı derin yaraları hep birlikte sarmaya çalışacağız. Kolay değil hepimiz bu dünyadan gelip geçeceğiz; ama bazı ölümler erken oluyor. Bu da bizleri derinden sarsıp üzüyor.” ifadelerini kullandı.


Fidan, konuşmasında Celeb’in ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileyerek şöyle devam etti: “ Bizler uyurken Uğur sokaklarımızı temizlerdi. İlçesinin temiz olması için var gücüyle çalışırdı. Bütün ailesine, yakınlarına, dostlarına, mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Belediye Başkanımız saat başı arayarak sürekli bizlerden bilgi aldı. O da Uğur’a Allah’tan rahmet diliyor. Hepimizin başı sağ olsun.”


 

Fidan’ın konuşmasının ardından hayatını kaybeden Uğur Celep için helallik alındı. İkisi kız 3 çocuk sahibi olduğu öğrenilen Celep’in eşi Fatma Celep’in merhum eşinin arkasından yaktığı ağıtlar cenazeye katılan herkesin duygulanmasına neden oldu. Helalliğin alınmasının ardından Celep’in cenazesi mesai arkadaşları tarafından omuzlarda taşınarak Kurtköy mezarlığına defnedilmek üzere cenaze aracına bindirildi.

 
Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2016, 23:45

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17