Önder Aksakal "Ak Güvercin Kartal'dan Kanatlanıp Uçarak, Tüm Türkiye'yi harekete geçirecek!"

Aytekin Yaşar-İlçem

Önder Aksakal

Aytekin Yaşar-İlçem

DSP Demokratik Sol Parti Genel Başkan yardımcısı Önder Aksakal Kartal İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Aksakal'ı DSP Kartal İlçe Başkanı Adnan Balcı, DSP İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün, DSP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sami Boztepe İlçede ağırladılar.

DSP BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ İLE BİTİRİLMEYE ÇALIŞILDI!

İktidar partisi iken İsmail Cem'in parti kurması süreciyle erimeye geçişi sürecini sorduğumuz genel başkan yardımcısı Önder Aksakal "BOP yani Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında DSP bitirilmeye çalışılmıştır. O dönemin başbakanı Bülent Ecevit Ekonomiden sorumlu devlet bakanına 12 gün boyunca ulaşamadığını belirtmiştir. Daha sonra Derviş Türkiye'ye geri döndüğünde Ecevit'i görevden indiremediği için İsmail Cem'i ikna ederek yeni bir parti kurdurmuştur. O arada Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül Amerikaya gitmişlerdir. Tayiip Erdoğan hiç bir vasvı olmamasına rağmen kırmızı halılarla karşılanmıştır. Sonradan Ak Parti kurulmuştur. Üç ay sonra da birinci parti oldu. İsmail Cem'de yanlış hatırlamıyorsam Yeni Türkiye Partisi ile tarihteki yerini aldı.

MEDYA DSP'Yİ HALK'TAN UZAK TUTUYOR!

DSP'nin geçmişten beri Türk siyasetinde konuşlandırıldığı bir yer var. Yaygın medya DSP'yi iktidarın güdümünde olmasından kaynaklanan bir refleksle halka ulaştırmıyor. DSP halkın gündeminden uzak tutulmaya çalışılıyor. Halk'ın DSP'yi hatırlamasını önleyecek her türlü zorlama yapılıyor.

İLHAN GÜZELGÜN BUNU BAŞARABİLEN ENDER ARKADAŞLARDAN BİR TANESİDİR.

Kartal'da durum biraz daha farklı, Kartal'da yerelde iktidar CHP. Cumhuriyet Halk Partisinde de bugün yapılan uygulamalara karşı olan çok insan olduğunu biliyorum ben. İktidar gücü farklı bir güçtür ve önemli olan bu gücede direnerek siyaset yapmaktır. İlhan Güzelgün bunu başabilen ender arkadaşlardan bir tanesidir. Bunun arkasıda muhakkak gelecektir. Bunu gören diğer arkadaşlar olması gereken o duruşlarını mutlaka gerçekleştireceklerdir. İlçe başkanımız Adnan bey ve İl Genel Meclis Üyemiz İlhan bey Kartal'da sevilen sayılan insanlar. Bu hareket Kartal'dan başlayarak tüm yurda yayılacaktır. Tarih tekerrürden ibarettir, Ak güvercin geçmişte de Kartal'dan uçuşa geçmişti bugünde öyle olacak." diyerek sözlerini sonlandırdı.



Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2012, 21:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17