Taner Özdemir ilçe Başkanlığına adaylığını açıklayarak "BELEDİYE BAŞKANIMIZIN GÖZÜ ÖNÜNE VE ETRAFINA ÇEKİLEN SETLERİ YIKACAĞIZ!"

Taner Özdemir Cumhuriyet Palk Partisi Kartal...

Taner Özdemir ilçe Başkanlığına adaylığını açıklayarak

Taner Özdemir Cumhuriyet Palk Partisi Kartal İlçe Binasında ilçe başkanlığını aday olduğunu hedeflerini, partinin sıkıntılarını ve yapılması gerekenleri tek tek sıraladı. Genç ve dinamik aday Özdemir'i eski ilçe başkanları meclis üyeleri ve parti tabanı büyük ilgi ve dikkatle izledi. Konuşması alkışlarla kesildi.

Kartal'da Belediye Seçimlerinin alınmasında büyük emekleri geçen CHP'nin beyin adamları; Yüksel Çiftçi, Binali Karaman, Atilla Duman'ın da Taner Özdemir'i desteklercesine hazır bulunduğu gözlerden kaçmadı.

AYAĞA ÇAĞIRMAYACAĞIZ, AYAĞINIZA GELECEĞİZ!

Birilerinin delegeleri ilçeye çağırarak destek istediklerini belirten Özdemir "Biz delegesinin ayağına gidemeyen insanların seçmenin ayağına gidemeyeceğini düşünerek, hepinizin ayağına gelip oyunuzu isteyeceğiz ve Kartal’da iktidar olacağız arkadaşlar” demesi üzerine alkışlandı. Taner Özdemir Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak destek istedi.

GENEL BAŞKANIMIZIN 41 PROJESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Özdemir Akp 8 bin oy ile gerimizden geliyor ilk yapacağımız iş bu oy farkını açmak olacak arkadaşlar. Delegelerin tek renk ve tek ses olmasını birlik olmasını sağlayacağız. Sayın Genel başkanımızın 41 projesini medya önünde anlatamadığımız gibi halka da anlatamadık. Kadrolarımız mı yetersiz kaldı, halk mı anlamak istemedi mi ,güvenmedi mi orası tartışılır. Ama bizim öncelikle hedefimiz bu 41 projeyi halka  doğru anlatılması noktasında örgütü dinamik bir hale getireceğiz, getirmek zorundayız.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN GÖZÜ ÖNÜNE VE ETRAFINA ÇEKİLEN SETLERİ YIKACAĞIZ!

Biz, geçmişte yapılan hatalardan ders çıkararak önümüzdeki sürece daha  akıllı ve  mantıklı bir şekilde yaklaşacağız. Ama şunu da yapmayacağız; kimsenin kendini örgütün üzerinde görmesine de fırsat vermeyeceğiz. Biz Sayın Belediye Başkanımızın gözü önüne çekilen, etrafına çekilen setleri yıkacağız. Örgütle arasındaki sesleri kaldıracağız. Gerçekleri Sayın Belediye Başkanımıza anlatıp belediye başkanımızda bu örgütün yanında yer almasını sağlayacağız. öncelikli taahhütümüz bu” dedi ve sözü salonda tempolu alkışlarla karşılandı.

İLÇE BİNASI SÖZÜ VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi bulunduğu bu Örgüt binası içerisinde ve yine kendi malı olan, sizlere yakışır bir ilçe binasına bizim yönetimimiz sayesinde kavuşacak. Bunu da belirtmek istiyorum.” Her ayın ilk Pazar günü mutlaka örgüt toplantıları yapacağız arkadaşlar. Herkesin şikayet ettiği bir durum var biliyorsunuz, çınaraltı dedikodusundan uzak duralım diye. Eğer siz partide tartışmanın önünü keserseniz işte o çınaraltı durumu maalesef yaşanmakta.(Özdemir'in dedikodu yapmayı önleyen bu birleştirici önerisi taktir topladı)

13 -14 YILDIR YAPILMAYAN GENÇLİK KOLLARI VE KADIN KOLLARI SEÇİMİNİ YAPACAĞIZ!

Özdemir adeta demokrasi dersi vererek "Arkadaşlar yetki verirseniz ki vereceğinize inanıyorum 13-14 yıldır yapılamay gençlik kolları ve kadın kolları seçimini yapacağız. Herkes seçimle gelecek burada kendisini özgürce ifade edecek. Bunun önündeki tüm engelleri kaldıracağız arkadaşlar.

35 BİN OY FARKINI KAPATACAĞIZ!

Özdemir "35 bin oy farkını ev ev dolaşarak, kapı kapı dolaşarak kapatmanın sözümü veriyorum. Sizlerle beraber biz bu azmi içimizde taşıyoruz. Projelerimizi anlatacağız, genel başkanımızın projelerini anlatacağız. 2014 seçimlerinde bu farkın kapanmasını istiyorsanız ben ve arkadaşlarıma oy vermek sizin boynunuzun borcu olsun arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımızın üzerinde hiçte ahlaki olamayarak belediye şirketleri üzerinden baskı uygulanarak, sanki o arkadaşlarımız işinden olacakmış gibi, safsata laflarla manifile edilen insanların beyinlerine franga vurmaya çalışanların en iyi cevabını ben sizin sandıkta vereceğine inanıyorum. Onlar belki size 2 yıl vaat ediyor ama biz size 2 yıl değil Kartal'ın gelecek olan 15 yılınıda vaat ediyoruz." dedi ve salonda yine tempolu alkışlarla konuşması kesildi.

KARTAL'I KAYBEDERSEK AKP KAPININ ÖNÜNE KOYAR!

Özdemir Bu arkadaşlarımız şunu unutmamalı ki, 2 yılın sonunda Kartal Belediye kaybedilirse 1500'e yakın orada ekmek yiyen arkadaşlarımız AKP tarafından geçmişte Karyapsan Örneğinde olduğu gibi, kadrolu olup olunmadığına bakılmaksızın kapının önüne konulacaktır. Şayet ekmeklerini kaybetmek istemiyorlarsa, bize ve arkadaşlarımıza bu tevazuyu göstermek zorundadırlar arkadaşlar bunu hiç tereddütsüz söylüyorum. Çünkü biz kapı kapı dolaşacağız hammallığınızı yapacağız, sizden yetki istiyoruz bu noktada. Gelir gelmez Cumhuriye Halk Partisinin olmazsa olmaz komisyonlarını hayata geçireceğiz." diyerek komisyonlar hakkında bilgiler verdi.

SAÇIMIZA AK DÜŞÜNCE Mİ GÖREV VERECEKSİNİZ!

Özdemir "Çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmamak üzere bize yetki vermenizi bekliyoruz. Biz ağabeylerimizden de oy istiyoruz diğer ağabeylerimizden de oy istiyoruz. Yaşları itibari ile onlarda oylarını bize versinler, hiç yorulmasınlar, danışma kurullarında görev alsınlar, onlara da ihtiyaç duyacağız onlar da bizim ağabeylerimiz. Kartal'ın önemli bir lokomoti olduğunu bilerek söylüyoruz, sağduyulu olmalarını bekliyoruz. Saçlarımıza ak düşene kadar görev vermeyip bekleteceklerse, yaş haddimizide yazarak şu yaşa geldiğiniz zaman aday olabilirsiniz diyin, ondan sonra çıkıp aday olalım bizde boşu boşuna yorulmayalım." dedi, konuşması tempolu alkışlarla kesildi.

BİZİM KAVGAMIZ AKP İKTİDARIYLADIR! BİZİM KAVGAMIZ GERİCİ ZİHNİYETLEDİR!

Arkamızdan "Hırçın ve Kavgacı!" deniliyor, yok böyle bir şey. Onunla ilgili sizlere şeyh edebalinin güzel bir sözünü hatırlatmak istiyorum. Diyor ki; HAKLI OLDUĞUN MÜCADELEDE KORKMA BİLESİN Kİ ATIN YİĞİDİNE DORU, YİĞİDİN İYİSİNE DE DELİ DERLER! O yüzden bizim kavgamız AKP iktidarıyladır. Bizim kavgamız gerici zihniyetledir. Bizim kavgamız ülkeyi karanlığa götürmek isteyen zihniyetlerledir. Bizim asla parti içinde bir kavga gibi, bir ayrışma gibi lüksümüz yoktur. Geçmişte bu partiye başarı getirmemiş kadrolarla bu partinin yönetilemeyeceğini sizlerde benim kadar çok iyi biliyorsunuz.

CHP'NİN KAPILARI HERKESE AÇIK!

Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu yolda bizlere katkı sağlayan ağabeylerimizi sizlere tanıtmak istiyorum. En son yaşanan biliyorsunuz tüzük kurultayında Önder Sav'ın konuştukları aklınıza bir gelirse, bu partinin büyümesinden yana değilde sadece, koltuk kavgasından öteye geçmeyen bir yarış olduğunu hepiniz anlamışsınızdır. Hemen sol tarafımda SHP Eski İlçe Başkanı sayın Muhsin Samsun var, genel başkanımızın 2010 da ki genel başkanı olması suretinde bütün illerini ilçelerini fes ederek toplu bir şekilde CHP'ne katılırak maalesef ozaman ki sayın genel sekreter tarafından sümen altı edilmesi bunun bir göstergesi olsa gerek diye düşünüyorum. Bu anlayışları genel başkanımızla yıktık. İşte o süreçte DSHP'yi fes edip aramıza katılan Abdullah Açık abimizde aynı sorunları yaşadı. İşte biz bunun için diyoruz ki CHP'nin herkese ihtiyacı var, biz birlikte güçlüyüz ve birlikte olmak zorundayız. Bütün partililerimizi kucaklayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Koltuktan da hiç bir şekilde gücümüzü almayacağız. Bütün her kese CHP'nin kapıları açık olacak. Siyasetin getirmiş olduğu hiç bir sandalye, Deniz Gezmiş'in idama giderken tekmelediği sandalyeden daha anlamlı değildir. Diyerek hepinize saygılar sunuyoruz, CHP iktidarında görüşmek üzere diyorum.



Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2012, 23:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17