MHP KARTAL KADIN KOLLARI AŞURE DAĞITTI

MHP KARTAL KADIN KOLLARI AŞURE DAĞITTI

  Muharrem ayı vesilesi ile Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Teşkilatı, Kartal halkına ve resmi kurumlara aşure dağıttı.

  MHP’li bayanlar, Kadın Kolları Başkanı Hanife Uzun önderliğinde bu sene bir yenilik yaparak aşureyi İlçe binasında bizzat kendileri kaynattılar. 17 Aralık Cuma günü, Kartal meydanında, Pazar girişinde ve ilçe binası önünde, yoldan geçen vatandaşlarımıza dağıtılan aşure büyük ilgi gördü. Buralarda yapılan dağıtım sonrası bir miktar aşure de  emniyet çalışanlarına bizzat Hanife Uzun tarafından götürülerek ikram edildi.

  MHP Kartal İlçe Başkanı H.Metin Özüpek, Aşure dağıtımı vesilesi ile yaptığı konuşmada “ Bu mübarek ayda dağıttığımız aşure ile halkımızın ağızlarını bir parça tatlandırabildik ise ne mutlu, yine bu ay içinde şehit edilen ve Peygamber efendimizin, Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin’i seven beni sever dediği gibi, bizde Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin’i, daha da ötesi tüm Ehli Beyt’i  çok seviyoruz ve rahmetle anıyoruz. Tüm halkımızın Muharrem ayı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

  Haber: Necdet TÜRKÜZEL

 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2010, 06:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17