Kartal'dan Kılıçdaroğlu geldi, geçti!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kartal'dan Kılıçdaroğlu geldi, geçti!
Disk Genel Kurulu programı kapsamında İstanbul’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclis Üyesi Kamil Sındır, İstanbul CHP İl Başkanı Cemal Canpolat ve İstanbul CHP İl Yöneticilerinin de yer aldığı heyetle birlikte Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün makamına konuk oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kartal’da gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Başkan Altınok Öz, daha önce Kartal Meydanı’nda bulunan kütüphane hakkında da bilgi verdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, makam odasında bulunan ‘Eşekli Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz’ün heykelini göstererek Kartal Meydanı’ndan kaldırılan kütüphanenin yerine inşa edeceklerini söyledi. Ayrıca Uğur Mumcu Meydanı için hazırlatacağı Uğur Mumcu heykelini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na gösteren Başkan Altınok Öz, Kıbrıs’ta Kartal Belediyesi tarafından yaptırılan ve Uğur Mumcu Mahallesi girişinde yer alan Rauf Denktaş heykeli hakkında da bilgi verdi.

Ziyaretin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve heyeti Kartal Belediyesi yeni hizmet binasından ayrılırken Kılıçdaroğlu, Başkan Altınok Öz'e konukseverliği için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Altınok Öz de Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyete, ziyaretleri için teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 19:06

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
hümeyra gürsel
hümeyra gürsel - 8 yıl Önce

sayın ismek yetkilileri sizden ricam kurs seçeneklerinde mobilya döşemeciliği branşı açılmasını büyük bir istekle rica ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner17