Kartal'da Düğünde Bilecik Rüzgarı

Kartal'da Düğünde Bilecik Rüzgarı

Kartal Kardelen Düğün Salonunda düzenlenen düğünde, Bilecikliler bir araya geldi. Gurbette Bilecik kültürünü yaşatan düğün, çok sayıda Bilecikliyi bir araya getirdi.

En çok Bileciklinin yaşadığı şehir olan İstanbul’da, Bilecikli hemşeriler, acı ve tatlı günlerinde bir araya gelerek birbirlerine destek oluyorlar. Geçtiğimiz günlerde, Çakmak ve Topal ailelerinin evlatları Müge Çakmak ve Ferit Topal da böyle güzel bir düğünle dünya evine girdiler. 
 
Düzenlenen muhteşem törene Bilecik’ten çok sayıda davetli katılırken, İstanbul’daki Bilecikliler ve üst düzey insanlar katıldı. Bir dönem İstanbul Bilecikliler Derneğinin başkanlığını da yürüten  DSP eski İl Başkan Yardımcısı Halil Çakmak’ın biricik kızı Müge Çakmak’ın düğününe, İstanbul İl Meclis Başkanı. Av. Hüsamettin Koçak, İstanbul Yörük ve Türkmenler Başkanı Faruk Şahin, Bilecik MHP Milletvekili adayı Bahattin Bulut, İş adamı ve Eğitmen Hüsamettin Elçi ile çok sayıda davetli katıldı. 
Kızlarını mürüvvetini görebilmenin doyumsuz mutluluğunu yaşayan Halil Çakmak ve eşi, “Tüm anne ve Babaların yaşamasını temenni ettiğimiz, anlatılması mümkün olmayan bir mutluluktur. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, tüm dostlarımıza katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dediler.
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2011, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17