Youtube de Ateist rezaleti! Kim dur diyecek bu İmansıza!

Youtube de Ateist rezaleti! Kim dur diyecek bu İmansıza!

İsteyen herkesin istediği videoyu ekleyip, milyonların izlemesine sunabildiği sözde paylaşım sitelerinden youtube'da yeni bir rezalet cereyan ediyor.

Youtube adlı video paylaşım sitesinde İslam'a, Müslümanlara yönelik olarak yapılan saldırılara bir yenisi eklendi.

Sitede, "greennautilus" rumuzlu kullanıcı tarafından eklenen şok bir video yayınlanıyor.

Videoda ekleyen kişi kendi sesiyle Kur'an-ı Kerim ve Müslümanlarla alay ediyor.

Kur'an içeriğinden "hikaye" diye söz eden şahıs, "Ney duyamadım? 'Sen cehennemde göreceksin' mi dediniz. Ohooo... Ben daha ölene kadar ne Kur'an'lar yakarım, ne tabular yıkarım. Güzel hayatıma devam ederek tabiki. Allah'ınız da bir köşede izler..." gibi ifadeler sarf ediyor.

Ardından da, "Lafı daha fazla uzatmadan sizi kızarmış bir Kur'an ziyafetine davet etmek istiyorum. Afiyet olsun. Tabi göz ziyafeti" diyerek, bilgisayar ortamında çoğalttığı Kur'an CD'leri ile Kur'an-ı Kerim Meali'ni yakıyor.


İŞTE O SKANDAL VİDEO


TİB GÖREVE

Skandal videoyu yükleyen kişinin greennautiles host org şeklinde olan sitesine tepki mailleri yağarken, bu rezalet karşısında vatandaş, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı yetkililerini göreve davet ediyor. Youtube ve benzeri sitelerde kolayla yayına konulabilen butür video görüntülerine acilen erişimin durdurulması, ilgili kişiler hakkında İslam'a ve Kur'an-ı Kerim'e, Müslümanlara hakaretten soruşturma açılması isteniyor. 

TİB'den butür konularda internet üzerindeki denetimlerini artırması bekleniyor.

Habervaktim.com

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2011, 05:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17