İlhan Güzelgün "Yerel Yöneticiler Uyuyor mu? Gümüşpınar kaderine tekedilmiş!"

Vatandaşlardan...

İlhan Güzelgün

Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine DSP İl Genel Meclis Üyesi İlhan Güzelgün'le birlikte Soğanlık Gümüşpınar mahallesinde incelemelerde bulunduk.

Gümüşpınar kaderine tekedilmiş!

Mahallede gezen Güzelgün "Gördüğüm manzara karşısında hayretler içerisinde kaldım. Gümüşpınar kaderine tekedilmiş bir mahalle. Bugün 1063 adada bulunan manzara içler acısı bir durumda. Yollarını sokaklarını gördük. Bu taşranın halini gördük. Şu anda soruyorum yöneticiler uyuyor mu?

İncir ağacının dibindeki toprak yüksekliği ile sokak arasındaki yükseklik arasındaki fark dikkat çekiyor. Hummalı bir çalışmayla kepçeyle toprak taşıyarak arazide oynama yapılıyor.

Her gün yüzlerce çocuk bu sokaktan geçiyor okula gitmek için. Yağmur yağdığı zamanda göl oluşuyor sokakta. Ya korkulukların içine düşerse çocuklarımız!

Belediye başkanı ne iş yapıyor?

Ne yapıyor yerel yöneticiler? Kartal'ın zabıtası ne yapıyor? Büyükşehirin zabıtası ne yapıyor? Merak ediyorum. Burada ki topraklar ney? Alt yapının hali ney? Burayı el altından bir yerlere döküyorlar. Kartal Zabıta müdürü yatıyorsa! Belediye başkanı ne iş yapıyor? Lütfen buraya bir çare bulsunlar. Sokaklar kaderine terk edilmiş. Caddeler yapılmamış. İşte manzara ortada.

Kartal'ı DSP alacak

Ben yurttaşlarımdan biraz sabır diliyorum. Az kaldı yerel seçimlere. Kartal'ı DSP alacak ve daha güzel hizmetler yapacağız." Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2012, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17