Kamer Gök Hop oturdu, hop kalktı! İmkan demirci Sınıfta kaldı!

Kamer Gök Hop oturdu, hop kalktı! İmkan demirci Sınıfta kaldı!


Kartal Belediye Meclisi Mayıs ayı son oturumu Başkan vekilli İmkan Demirci’nin başkanlığında toplandı.

Büyük tartışmalara sahne olan meclis, gündem maddeleri içinde Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Deprem Dönüşüm Çalışmaları için Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz’e tam yetki verilmesi kararı, Kartal Belediye Meclisini gerdi.

Ak Partili ve CHP'li meclis üyeleri birbirlerine bağırarak ve ayakta anlatabildiler meramlarını


Abdi Kesimal söz hakkı almak istedi. İmkan Demirci Kesimal'e uzun ısrarı sonucunda zar, zor verdi konuşma hakkı!


Kamer Gök Meclisi yöneten İmkan Demirci'nin üzerine yürüyerek adeta fırçaladı! Meclisin uzaması Kamer Gök'ü resmen gerdi.


İbrahim Doğan yılların değiştiremediği dik siyaset adamı. Eski yıllarda yanlış gördüğü konularda Ak Partiye red oyu verirken. Bu sefer yine yanlış gördüğü kendi partililerinin kararına red oyu verdi. Atilla Duman'da red oyu vererek dik duruşunu sergiledi.


Kamer Gök ve İmkan Demirci ayakta oy vererek Belediye başkanlarına sadakatlerini sergilediler.


Ak Partili meclis üyeleri, “Meclis By-pass edildi!" dediler

Ak Partili üyelerin şiddetle karşı çıktığı bu kararın alınmasının ardından, muhalefet konumundaki üyeler tarafından “ Bu kararın alınması ile meclis üyeleri fiilen yetkisiz etkisiz kılınmıştır, bir nevi by-pass edilmişlerdir” gibi çıkışlar yapıldığı gözlendi.

18 oya karşılık 17 oyla yetki!

Yapılan oylama neticesinde 17 ye 18 oy çokluğuyla karar meclisten geçmiş oldu. Ak Partili üyelerin bu kararı mahkemeye taşıyacakları dile getirildi.

İmkan Demirci İstifa etmeli!

Meclisin çok gürültülü geçmesi, iyi yönetilemiyor havası oluşturdu. Ak Partili bazı meclis üyeleri "Taner Özdemir'in yokluğu belli oldu" derlerken. CHP'li meclis üyeleride kendi aralarında "Ben İmkan Bey'in yerinde olsam Meclis yönetmekten istifa ederim" dediler.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2012, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17