Hayırsever İşadamı Aydın Kaya'dan Örnek Davranış

Kartallı...

Hayırsever İşadamı Aydın Kaya'dan Örnek Davranış


Kartallı işadamı Aydın Kaya ve eşi Fatma Kaya diğer işadamlarına da örnek olacak güzel bir organizasyon yaptı.

Hayırsever işadamı ve eşinin çocuklara düzenlediği yıl sonu karne tatili moral ve motivasyon organizasyonun da, Kartal Emrullah Turanlı Çocuk Esirgeme Yuvasının tüm çocukları Kartal Samare Restaurant'da yemek yiyip doyasıya eğlendiler.

Kartal Samare restoran da düzenlenen yemek ve eğlencede bir çok sanatçıda sahne alarak çocukları eğlendirdi. Yenilen yemeğin ardından saatlerce eğlenen çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Bir konuşma yapan hayırsever İşadamı Aydın Kaya "Başta çocuklara bir baba gibi yaklaşan Okul müdürümüz Abdurrahman Zengine, Müdür yardımcımız Tahsin beye, diğer müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve yurt annelerine bu kutsal ve güzel görevde çocuklarımızı kendi çocuklarından farksız görmeyip fedakarca çalıştıkları için ve bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz, onlara sahip çıkmalıyız. Bu konuda tüm işadamlarını duyarlı olmaya davet ediyorum. Kurumun ve çocukların hem ilgiye hem de yardıma ihtiyacı oluyor bu bir kaç kişi ile olacak şeyler değil o yüzden eminim ki hayırsever işadamlarımız ilgi ve alakalarını esirgemeyeceklerdir.

Bu güzel organizasyonda bize her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyen, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı sayın Mehmet Mutlu’ya, Kartal MHP İlçe Başkan Yardımcısı ve Yüksel Turizm ve İnşaat firmasının Yönetim Kurulu Başkanı sayın Yüksel Yılmaza, Öznur Arslana, sanatçılarımız; Cem Yıldız, Cihan Akboğa’ya, Ali & Derya çiftine yine kendileri gibi sanatçı olan oğulları Yusuf Ali’ye, Sonhavadis Gazetesi sahibi Selahattin Şimşek’e, İlçem Gazetesi sahibi Aytekin Yaşar’a, Sonhaber Gazetesi saihibi Halil Topal’a ve her zaman bu güzel mekanı Samare Restoranın kapılarını bizlere açarak desteklerini esirgemeyen işletme sahibi Levent Okur’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." Diyerek sözlerine son verdi.

Hayırsever işadamı Aydın Kaya'nın ve eşi Fatma Kaya'nın gönüllü olarak bir çok zamanını ayırdığı esirgeme kurumu çocukları onları anne ve baba olarak görüyorlar. Fatma Kaya aynı zamanda çocuk esirgeme kurumu derneği yönetiminde de gönüllü görev alarak zamanının birçoğunu “çocuklarım” dediği esirgeme kurumunda ki çocuklarla geçiriyor.







Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2012, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17