Haydi Çocuklar Namaza davetine uyan 330 çocuğa Yücel Kara hoca 330 tablet PC dağıttı.

Atalar Merkez Camii Hocası Yücel Kara ve Camii Derneğinin ortaklaşa organize ettiği "Haydi Çocuklar Namaza Projesine" Çocuklar büyük ilgi gösterdiler. 40 gün içerisinde 75 vakit namaz kılarak, kuponlarını teslim eden toplam 330 çocuğa tablet dağıtımı yapıldı.

Haydi Çocuklar Namaza davetine uyan 330 çocuğa Yücel Kara hoca 330 tablet PC dağıttı.
Hasan Doğan Spor Kompleksinde gerçekleştirilen programa Siyasi Parti  İlçe Başkanları büyük ilgi gösterdi.

Tertiplenen programa Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Kıraç, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çakal, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız ve yönetimi, DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün ve yönetimi, MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve yönetimi, Kartal Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Güngör, Saadet Partisi Kartal Eski İlçe Başkanları Cihat Arslanoğlu ve İmdat Sevinç (SP İl Yöneticisi) ve İlçe Başkan yardımcısı İlyas Yazıcı, Ümit ve İtibar Derneği (ÜMİD) Başkanı
Ergün Engin, Manisa Müftüsü Sinan Cihan, Sivil toplum örgütleri temsilcileri, camii imamları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.





Taklit ustası Sezgin Maden'in sunuculuğu yaptığı programa ilgi büyüktü. Kur-an'ı Kerim okunarak başlanan programda selamlama Konuşması yapan Atalar Merkez Camii imamı Yücel Kara'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yücel Kara
Mahmut Altunsoy ve Ergün Engin'i çağırarak katkılarından dolayı teşekkür etti. Namaza alıştırma platformu adına Osman Süngü namazın önemi hakkında kısa konuşma yaptı.




Programda Ünlü Hafızlarımızdan Abdülkadir Şehitoğlu'nun okuduğu Kuranı Kerim dinleyenleri duydulandırdı. Camiye ait resmi spor salonunda eğitilen çocuklar resmi tekvando hocası Orhan hoca gözetiminde tekwando gösterisi yaptılar. Tablet alan çocuklardan oluşan ilahi grubu (Abdurrahman, Şamil ve Erva Aslanoğlu) ilahiler-ezgiler okudular. Yaren isimli kız çocuğunun okuduğu Mevlana'dan "ETME" şiiri salonda alkışlarla karşılandı. En son Erkan Obüs ilüzyon ve kukla gösterisi ile salondakilere hoş dakikalar yaşattı.

Memursen'e bağlı Diyanetsen 2 no.lu şube başkanı Musa Hakan, Yücel Kara'ya plaket takdim etti.



Programın sonunda 40 gün içerisinde 75 vakit namaz kılarak, kuponlarını teslim eden toplam 330 çocuğa tablet PC dağıtımı yapıldı. Hediyelerinin alan çocukların sevinçlerini aileleriyle paylaşıp, ailelerini gururlandırdılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2013, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17