Facebook'ta gizli ve sinsi Kartal Savaşı!

Facebook'ta bir acayip Kartal yarışı...

Facebook'ta gizli ve sinsi Kartal Savaşı!

Facebook'ta bir acayip Kartal yarışı olduğunu gözlemledik. Eski Kartallılar grubunu biliyorduk. Peşinden Öz Kartallılar grubu Kuruldu.

Cem Işin'den Belgeli İspat!

Gazetemize gelen bilgilere göre, Facebook'ta gizli ve sinsi bir savaş yaşanmakta. İlk başta samimi ve dostane düşüncelerle Kartal adına kurulan gruplara daha sonra planlı bir şekilde çoğalarak, gizli siyasi reklam ve adam çekme yarışına dönüşmüş. Cem Işin isimli facebook üyesi Kartal'ı sonradan sahiplenenlere kızdığından olsa gerek Vukuatlı Nüfus cüzdanı örneği yayınladı.

Cem Işin'in Facebook'ta ki mesajı;

"SEVGİLİ KARTALLI, ESKİ KARTALLI, ÖZKARTALLI, YAKACIKLI VE BİLUMUM MEMLEKET VE LOKASYON GRUPLARI ÜYELERİ. AŞAĞIDA BULUNAN VUKUATLI NÜFÜS ÖRNEĞİNDE DE (DEVLETİN RESMİ BELGESİ) GÖRECEĞİNİZ ÜZERE BEN KARTAL 1971, BABAM GEBZE 1930, BABAANNEM PENDİK 1909 VE DEDEM-BABAMIN BABASIDA KARTAL 1886 DOĞUMLUDUR. ONUNDA BABASI KERİM AĞA GELAY KÖYÜ ( SOĞANLIK VE YAKACIKIN ESKİ AD) 1848 DOĞUMLU OLUP ONUNDA BABASI HACI FEYZULLAH BEY MALTEPE KÖYÜNDE 1811DE DOĞMUŞ OLUP FEYZULLAH ÇEŞMESİ VE FEYZULLAH CADDESİ ADLARINI ONDAN-BÜYÜK DEDEMDEN ALMIŞTIR.

VARMI BAŞKA DİYECEĞİNİZ BAŞKA BİŞEY...

EN ÖZ HAKİKİ VE BİLUMUM KARTALLILARA ÖNEMLE VE GÜLEREK DUYURULUR." diyerek mesajını sonlandırıyor.

Değerli okurlarımız; Bu konuda ki bilgi ve düşüncelerinizi haber altına yorum olarak yazarsanız, bu Kartal yarışının altında yatan gerçekleri öğrenmiş oluruz...


Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2012, 22:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17