Erdal Kıskanç ''Biz Kartal'da İktidarız, Muhalefet yapmayız.''

Kıskanç Kartal'ın havuz medyasının eleştirilerine alıştıklarını belirtti.

Erdal Kıskanç ''Biz Kartal'da İktidarız, Muhalefet yapmayız.''
CHP Kartal İlçe Başkanlığı, Milletvekili adayları ile basınla kahvaltıda buluştular.

CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç gazetecilerin sorularına dobra dobra cevap verdi.

Kartal CHP İlçe Örgütünün düzenlediği toplantıya CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Çağdaş Murat Sabancı, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Nihal Korkmaz, CHP 1. Bölge Milletvekili adayları Onursal Adıgüzel, Metin Ağırman, Kadir Gökmen Öğüt, Derya Şentürk, Nurettin Sarıbal, Hasan Uzunyayla, Umut Çakır, İsmail Altay katıldılar.

Muhalefet yapamıyormusunuz?

Gazetemiz toplantıda CHP Kartal ilçe başkanına "Kartal'ın havuz medyası sürekli sizi haber yapıyor ve yeterince muhalefet yapamadığınızı yazılarında belirtiyor. Bizde soruyoruz. Sayın Kıskanç siz yeterince muhalefet yapamıyormusunuz? Bu konu hakkında duygu düşüncelerinizi alabilirmiyiz?" dedik.

Biz Kartal'da İktidarız, Muhalefet yapmayız!


Gazetemizin sorusuna cevap veren Kıskanç "Evet seçim yaklaştıkça hakkımızda bu tarz haber yapıyorlar maalesef. Bizler alıştık bu yazılara. Biz Kartal'da İktidarız. İktidar muhalefet yapmaz. Muhalefeti, muhalefet partiler yapar" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 11:20

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ferhat gürler
Ferhat gürler - 9 yıl Önce

Sayın İlçe Başkanım engüzel cevabı verfi inşAllah 2 kasımdada kartalda olsuğu gibi Türkiye genelinde ikridar O. L. A. C. A. Ğ. I. Z.!

ali ekber Haliç
ali ekber Haliç - 9 yıl Önce

Kartal ilçesi,cumhuriyet halk partisi belediyesidir ve çok başarılıdır. Çalışmaları baltalamaya çalışsalarda bu gerçek değişmez. Kartal halkı bundan sonrada desteğini sürdürecektir. Evet kartalda iktidar Cumhuriyet Halk Partisidir.

Necmeddin
Necmeddin - 9 yıl Önce

Bu söze ne demeli Genel seçimlere gidiyoruz bunu dahi farkında değil sayın başkan partileride kendisi gibi düşünüyor ise TÜRKİYE de üç beş ilçede birinci parti olmak TÜRKİYE de iktidar olmak diye düşünüyorlar ise hayal kurmaya devam etsinler. Kartaldaki hizmetlerinizi yanı başımızı daki Pendik ile Tuzla ilcelerinin iktidat hizmetleri ile karşılaştırın sayın başkan Kartal da oturuyoruz çocuklarımız pendik belediyesi sosyal tesislerine gönderiyoruz. Neden çünkü biz Kartalı seviyoruz

Mehmet Salih kızıl
Mehmet Salih kızıl - 9 yıl Önce

Takdir ediyorum chp ilçe başkanı kendileri kartal da iktidar olarak görüyor ama ne yazık ki kartal Belediyesi başarısız olduğu onutu ama bu başarısızlığa ramen ilçe başkanı başarılı bir çalışma yapiyorsa takdir ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner17