DSP Kartal'dan Hüseyin Karakaya'ya ve Atalar Camii Hocası Yücel Kara'ya ziyaret

Kartal DSP İlçe başkanlığı Kartal'ın sevilen, hizmetleriyle önde gelen isimlerini ziyaret etti.

DSP Kartal'dan Hüseyin Karakaya'ya ve Atalar Camii Hocası Yücel Kara'ya ziyaret
DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün ve yardımcısı Baki Can ve yönetim Emin Baysal Geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Kartal 2009 Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya'yı ziyaret ettiler.

SİZİN BİLGİLERİNİZ ÖNEMLİ!

Mimar Hüseyin Karakaya Kendisine nezaket ziyaretinde bulunan İlhan Güzelgün ve ilçe yönetimine teşekkür etti. Kendilerini güleryüzüyle karşılayan Karakaya'ya teşekkür eden İlhan Güzelgün "Sizin Belediyecilikteki tecrübelerinizin olduğunu biliyoruz. Allah nasip ederse 2014 yılında biz Demokratik Sol Parti olarak Kartal Belediyesini yönetmeye talibiz. Yerelde iktidar olduğumuz taktirde sizin tecrübelerinizden de faydalanmak isteriz." dedi.

 

Oldukça samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Kartal'ın geçmişi ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundular.

YÜCEL KARA'YI ZİYARET

DSP Kartal
İlçe Başkanı İlhan Güzelgün ve yardımcıları Baki Can, Emin Baysal ve Dursun Akar Cuma Namazını Atalar Camii'nde kıldılar. Daha sonra yaptığı hizmetlerle halkın ve kamuoyunun büyük beğenisini kazanan Kartal’ın en sevilen hocalarından olan Kartal Atalar Camii Hocası Yücel Kara'yı ziyaret
ettiler.



MEMNUNİYET DUYDUK

Atalar Camii Hocası Yücel Kara kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan DSP Kartal İlçe yönetimine teşekkür ederek memnuniyet duyduğunu ifade etti. DSP'nin Kartal'da her geçen gün güçlendiğini ve bunun hissedildiğini belli eden Yücel Kara "Siyasi hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün "Yücel Hocam bizler sizin başarılı çalışmalarınızı yakinen takip etmekteyiz. Manevi alanda başarılarınız daim olmasını ve Cenab-ı Allah'ın yar ve yardımcınız olmasını temenni ediyorum." dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2013, 23:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selim Selim
Selim Selim - 11 yıl Önce

dsp yi tebrik ediyorum güzel insanlara yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı. kartal'a yakışan insanları tam bulmuşlar :)

harun taskin
harun taskin - 11 yıl Önce

turk siyasetinin en cok ihtiyaci olan sey nezaket ve hosgoru mimar huseyin karakaya bilgili biri faydalanmak lazim bencede.

cem gunes
cem gunes - 11 yıl Önce

önce insana ve saygıya değer veren biri ve geçmişte belediyecilik tecrübeleri oldukca iyi olan bir isim huseyın karakaya umarım seçimlerde aday olur ...

SIRADAKİ HABER

banner17