Altınok Öz ve Metin Bektaş mecliste gereğini yapacaklar mı? Meclis gerilecek mi?

Çarşamba günü gerilen Kartal Belediye meclisi gözleri Cuma günü toplanacak meclise çevirdi.

Haziran ayı 2. birleşimi için Çarşamba günü toplanan Kartal Belediye meclisi tarihinde yaşanmayan tartışmalara ve gerginliğe sahne olmuştu.


Altınok Öz Bulgaristan'da çilingir sofrası kurdu!


Kartal Belediye meclisi Haziran ayı 1. birleşimi için Pazartesi günü toplanmış ve Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Metin Bektaş çok çarpıcı iddialarda bulunarak "Altınok Öz Bulgaristan'da gündüz mevlit Kur-an okuttu, akşamda çilingir sofrası kurdu!" demişti. O haber için tıklayınız


Kartal'da Meclis üyesi hiç bu kadar azarlanmadı!



Çarşamba meclisinde Metin Bektaş'a kızan ve meclisi yöneten belediye başkanı Altınok Öz "Ahlaksız! Terbiyesiz!
Terbiyeli ol, terbiyeli ol!" diyerek hakaretler etmişti. Metin Bektaş söz almakta ısrar edince söz hakkı vermeyerek ve Bektaş'ın mikrofonunun sesini açmayarak bağırtıp söz hakkı isteme durumunda bırakmıştı.


Düzelteceğim! Gereğini Yaptırtma bana!


Altınok Öz " Gereğini yaptırma bana! Saygısız kişi! Kime verdim? sanatçıya mı verdim? Terbiyesiz, yalan söylüyorsun!  Temel Bey, Siz düzeltin, düzeltmezseniz ben düzelteceğim!  Metin bey, bağırma gereğini yaptırtma bana. Gereği yapılır. Belediye başkanına hakaret etmeye hakkın yok!" Diyerek meclis üyesini azarladı.


Gereği Ney! Nasıl düzeltecek!


Çarşamba Meclisi bittikten sonra siyasi kulislerde Belediye başkanı ve meclis başkanı olan Altınok Öz'ün meclis üyesine sarf ettiği  "Ben düzelteceğim! Gereğini yaptırtma!" söylemi tartışılmaya başlandı.
Siyasi kulislerde ayrıca; Belediye başkanı ne demek istedi? Nasıl düzeltecek ti? "Gereğini yaptırtma bana?" derken ne yapacaktı? kanunlar hangi yetkiyi vermişti? Mecliste hazır tutulan zabıtalar GEREĞİNİ YAPMAK İÇİNMİYDİ? soruları konuşulmaya başlandı.


Gereği yapılacak şey; Kartal'a yakışan bir belediye meclisi!


İLÇEM GAZETESİ
olarak diyoruz ki; Kartal Belediye başkanı da, meclis üyeleri de binlerce, on binlerce, yüz binlerce oylarla, halk tarafından seçilmiş seçkin kişilerdir. Halk seçtiği kişilerden emanetlerine sahip çıkmalarını, Kartal için, halk için hayırlı hizmetler yapmalarını, Kartal'ın paralarını israf etmeden yerinde kullanmalarını beklemektedir. Halk haklı olarak, huzurlu bir Kartal ister. İdareciler halkın ve meclisin huzuru için her türlü önlem ve hazırlıkları yapmak zorundadırlar. Meclis hakaretlerin ve yakışıksız tartışmaların yeri olmamalı. Meclis halkın yararına çok önemli kararların alındığı yer olmalı ve olmak zorundadır.


Gereği yapılacak şey ise; Kartal'a yakışan bir belediye meclisidir!


Haziran 2014 Cuma meclisinde yakışıksız tartışmalar değilde; seçkin, seçilen insanlara yakışan bir meclis olmasını temenni ediyoruz.


Bizi izlemeye devam ediniz. Gelişmeler İLÇEM GAZETESİ'nde. Yaşayıp, göreceğiz...



Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 01:21

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17