Altınok Öz Çok Önemli Kararların Alındığı Bütçe Görüşmesine Neden Katılmıyor?

Altınok Öz Çok Önemli Kararların Alındığı Bütçe Görüşmesine Neden Katılmıyor?
banner46

Kartal Belediyesi 2012 performans ve bütçe görüşmelerinde üzüntü vardı. Son günlerde yürekleri dağlayan 24 şehit haberleri mecliste matem etkisi yarattı.

20 Ekim 2011 günü meclis toplantısını Kamer GÖK yönetti. Şehitlere rahmet ve geçmişlerine sabır temennisi hem Ak Parti grubundan ham de Cumhuriyet Halk Partisi gurubundan geldi. Meclis oturuma ilk önce şehitlere bir dakikalık saygı duruşunda durarak başlanıldı.

21 Ekim 2011 günü meclis toplantısını Turan MENĞCUR yönetti. CHP'li meclis üyelerinin gayet sakin ve kararlı duruşu gözlerden kaçmadı. Ak Partili Meclis üyeleri ise 2012 bütçesini geçirmeyin diyerek CHP'li meclis üyelerini ne kadar ikna etmeye çalışsalarda fayda etmedi.

ALTINOK ÖZ MECLİSE NEDEN KATILMIYOR?

Ak Partili meclis üyeleri Temel Yaz ve Abdi Kesimal "Altınok Öz Çok Önemli Kararların Alındığı Bütçe Görüşmesine Neden Katılmıyor? Bir kere meclise katıldı o da kanun mecburi kıldığı için!" diyerek tepkilerini gösterdiler.

İLÇE BAŞKANLARI BİLE BÖYLESİ ÖNEMLİ GÜNDE MECLİSTEYDİLER

Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Temurhan YILDIZ ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Haydar OĞUZ'da bütçe görüşmesinin önemi nedeniyle meclise katıldılar.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2011, 06:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17