Uğur UYMAN, Ak Parti Kartal İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Oldu.

Uğur UYMAN, Ak Parti Kartal İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Oldu.

Ak Parti Kartal 3. Olağan Kongresi 20 Ekim 2011 Perşembe günü saat : 19 ’da Bülent Ecevit Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Büyükşehir Belediyesi bütçe komisyon başkanı Abubekir TAŞYÜREK, Ak parti İl Yönetim kurulu üyesi Yavuzhan AHISKALI, Ak parti İl Yönetim kurulu üyesi Cem KUSEYRİ, Ak parti İl Yönetim kurulu üyesi Sadık GÜLLÜCE, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan ÇAKAL, Ak parti İl Halkla ilişkiler STK üyesi Hülya GÖBELOĞLU, Ak parti İl Gençlik kolları üyesi Fatih POYRAZ, Kartal Ak parti İlçe Başkanı Av.Temuran YILDIZ, İlçe Başkan yardımcısı Fikret POLAT, Kartal Ak parti İlçe Kadın kolları Başkanı Hüsna BALCI, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Erdal DEMİRHAN, Ahmet KARAKIŞ, Ak Parti Eski Kurucu üyesi Zeki BAYINDIR, Kartal Belediye meclis üyesi Metin BEKTAŞ, Abdi KESİMAL, Hayrettin KÜÇÜKALİ, Turgut ÇEVİK, Mustafa YAĞCI, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal KIRAÇ, Samandıra Eski Belediye Başkanı Abdullah BAYRAM  katıldı.

YENİ GENÇLER KATMALIYIZ

Selamlama konuşması yapan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ “Ecdadımıza layık olmalıyız, onlar var güçleri ile çalışarak bizim için önemli olan değerleri bugünlere taşıdılar. Sevgili gençler sizlere çok işler düşmekte. Yeni gençleri alıp, aramıza katmanız gerekiyor. Bunun için var gücünüzle çalışacağınıza olan inancım tamdır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HAKKINIZI HELAL EDİN

İlçe gençlik kolları başkanlığını devreden Hüseyin GÜÇLÜEL ”Başbakanımıza layık olmak için var gücümüzle çalıştık. Bilmeyerek içinizden kalbini kırıdığım arkadaşlarım varsa haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana tüm haklarım helal olsun.” Diyerek sözlerini sonlandırdı. Hüseyin GÜÇLÜEL sahneden inerken, salondakiler coşkulu alkışlarla adeta teşekkür ettiler.

YENİ BAŞKAN; UĞUR UYMAN

Hüseyin GÜÇLÜEL’den sonra selamlama konuşması yapmak üzere mikrofon alan Uğur UYMAN “Bana vermiş olduğunuz bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümle çalışacağım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

OY KULLANILDI

Konuşmalardan sonra oy kullanmak için gençler sıraya girdiler ve oylarını kullandılar.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2011, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17