Tuzla'lılar Van İçin Yardıma Koştu

Tuzla'lılar Van İçin Yardıma Koştu
banner46

Van'daki depremzedeler için Tuzla’da 24 saat içinde belediyenin yaptığı yardım kampanyasına vatandaşlar tarafından 2 tır dolusu battaniye, mont, tulum başta olmak üzere giyim ve gıda maddeleri toplandı.

Afetin yaşandığı yerlere ellerini uzatan vatandaşlara teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı dayanışma ve yardımlaşmanın Tuzla’da en güzel şekilde yaşandığını, Tuzla Belediyesinin Van’a 3 tır malzeme ve 10 kişilik teknik ekip gönderdiğini, gelen yardımların da bölgeye sevk edileceğini söyledi.

Tuzla Belediyesi, Van’da meydana gelen deprem felaketi sebebiyle afetzedeler için başlattığı yardım kampanyasına neticesinde vatandaşlar, yardım malzemelerini götürmek için Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısına akın etti.  Şu ana kadar 2 tır dolusu kışlık giysi, battaniye, çocuk bezi ve gıda malzemeleri getiren Tuzlalılardan yardım çığ gibi sürüyor. Belediye'de oluşturulan deprem yardım birimi 24 saat boyunca çalışırken Acil yardım masasına da çok sayıda vatandaştan yardımlar geliyor. 

Tuzla Belediyesi görevlileri, getirilen battaniye, mont, uyku tulumu, çocuk bezi ve gıda maddelerini,  koliler halinde paketleyerek tırlara yüklüyor. Birçok vatandaş yardımları bizzat getirirken bazıları da Tuzla Belediyesi’ne telefon ederek, ev veya işyerlerinden alınmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2011, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17