Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız

Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı açıklandı

Ak Parti Kartal  Belediye Başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız
Ak Parti Kartal  Belediye Başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız


"Kartal için bu yarışa varım" diyen Yıldız "Kartal'ın yönetimi, parti içi yarışlar, siyasi parti yarışları, kişiler, kurumlar, gruplardan öte kentin mimarisini, tarihini, doğasını, atmosferini, halkın yaşam kalitesini etkileyen sosyal bir sorumluluktur. Onun için diyorum ki, Gelin hep beraber, el ele, gönül gönüle verip Kartal'ı kucaklayalım. Nefes alan canlı bir Kartal için birlikte çalışalım." dedi.


Hedefimiz CHP'li belediyeden Kartal Belediyesini almaktır.


2014 yerel seçimlerinde hedefimiz CHP'li belediyeden Kartal Belediyesini almaktır. Hedefimiz baba teşkilatı olarak gördüğümüz bu ilçe teşkilatı ile beraber Kartal'a Ak Parti hizmetlerini getirmektir. Yaşa kalitesini yükselteceğimiz kentte hayat standartlarımızı da yükselterek insanların mutlu olduğu yaşamaktan keyif aldığı bir kent haline getirmektir. 62 bine çıkarttığımız üyelerimizle beraber ve seçimden sonra AK Parti'ye gönül vermemiş bireylerin önerilerini de alarak, Kartal'ı daha da yükseklere çıkartarak bir yönetim anlayışı ile beraber Kartal Belediyesini yönetmek.


İnanıyorum ki hep beraber başarılı olacağız. Kartal'da aç yatan, üşüyen, sıkıntı çeken kardeşimiz varsa, Kartal Belediyesi'nin bütçesini buralara harcayacağız. Eğlenmek için Nevşehir'e bütçeyi harcamayacağız. Her mahallede başkan yardımcıları nezdinde kültür merkezleri yapıp mahalleliyi uzağa yormadan kültür hizmetini vermeye çalışacağız. Maddi ve manevi olarak belediye başkanı olsak ta, olmasak ta bu partimizin yanında olacağız. 500 bin kişilik bir ilçede bireysel olarak başarı mümkün değildir. Bir araya geldiğimiz takdirde ancak başarı mümkün olur" dedi
.


Nasıl Bir KARTAL Hedefliyoruz?


- Kültürü, tarihi, ekonomisi ile öne çıkan,
- Eğitimi, ulaşımı ve sağlık hizmetleri ile öne çıkan,
- Her planda öne çıkan,
- Gelişen Türkiye ile bütünleşmiş,
- Sosyal olanakları olan,
- Esnafa hareket getiren,
- Gençlere yatırım yapan ve onların gelişmesini sağlayan,
- Herkesin yaşamaktan mutluluk duyacağı,
- Herkesin haklarının korunduğu,
bir Kartal hedefliyoruz." diyerek konuşmasını sonlandırdı.


Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2014, 19:25

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih koç
Fatih koç - 10 yıl Önce

Tam isabet olmuştur bence teşkilattan gelen ve içeriyi iyi bilen bir kişi olması her zaman ne zaman ne yapacagını bilmesi geçen seçimden daha başarılı ve istikrarlı olmasını sağlayacaktır inşallah bu sefer yine eski günlere dönecektir kartalımız allah yar ve yardımcımız olsun başarılar başkan ..

yine  yeniden  akp..
yine yeniden akp.. - 10 yıl Önce

kartal ı kesinlikle temurhan yıldız alacak...tepki ile chp ye oy veren kartal aynı tepkinin farklı versiyonu ile akp ye yönelecek....kartal chp ile yerinde saydı varoş ve harabe içindeki istanbul ilçeleri kartalı akp belediyeciliği ile geçti...

KARTALIN YILDIZI PARLACAK
KARTALIN YILDIZI PARLACAK - 10 yıl Önce

kartal temurhan yıldız ile aklanacak. ak partinin mührünü vuracak. biz başkanımıza güveniyoruz. Allah çiktiğimiz bu yolda yardımcımız olsun..

SIRADAKİ HABER

banner17