Gökhan Ali Öztürk Giresun Dereli Dernek Başkanı seçildi.

Giresun Dereli Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Gökhan Ali Öztürk Giresun Dereli Dernek Başkanı seçildi.
banner46
Merkezi Topselvi'de bulunan Giresun Dereli Derneği yaptığı olağan genel kurulda, Hüseyin Usta dernek başkanlığını Gökhan Ali Öztürk'e devretti.



Genel kurulda konuşan Hüseyin Usta "Yıllardır dernek başkanlığını elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalıştım. Zamanı gelince görevi gençlere devredip, önlerini açmak lazımdır. Gökhan Ali Öztürk kardeşim genç ve çalışkandır. Kardeşimize başarılar diliyorum, sizden de onu desteklemenizi rica ediyorum." dedi. Hüseyin Usta'nın anlamlı konuşması dernek üyelerinden büyük alkış aldı.


Genel Kurul maddeleri teker teker oylanarak Dernek Başkanlığı oy birliğiyle Gökhan Ali Öztürk'e verildi. Dernek üyelerine hitap eden Gökhan Ali Öztürk "
Çok kıymetli divan, kıymetli üyeler, basınımızın kıymettar emekçileri kongremize hepiniz hoş geldiniz, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. 2014 -2016 zaman zarfında derneğimizi temsil etmek üzere seçeceğimiz yönetimi oylamak üzere bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Kıymetli misafirler sivil toplum kuruluşlarının önemi ve kıymeti birlik ve beraberliğin her şeyden daha değerli olduğu bu çağda her geçen gün daha’da hissedilmektedir. Toplumlar toplum mühendisleri tarafından her ne kadarda bir kalıba sokulmak istense de örf, adet, gelenek ve göreneklerimiz sayesinde bir nebzede olsa bu kalıplar kırılarak, manipüle edilir hale getirilmektedir, gelecek nesillere örnek olacak bir toplum ve ahlak yapısı kurmak ve bırakmak örf ve adetlerimizi yaşatmak tabii ki biz Stk’ların asli görevi olmalıdır, bu görev ve ideal uğruna çalışmalar yapılmalı, sosyal sorumluluk projeleri üretilmeli ve hayata geçirilmelidir. Kıymetli üyelerimiz tabii ki bu çalışmalar, projeler, etkinlikler yapılırken hayatın her alanında olduğu gibi bir kaynak gerekmektedir bu kaynaklarda malumunuz aidat ve bağış yoluyla bizde oluşmaktadır, derneğimize yapacağınız bağış ve aidatlar hem aidiyet duygunuzu artıracak hem seçilmiş olan yönetim kadrosuna işlerin yürütülmesinde parasal anlamda rahatlama sağlayacaktır.


Kıymetli üyelerimiz 2014 -2016 yıllarında yapmak istediğimiz birkaç çalışmadan sizlere bahsetmek isterim. Öncelikle lokalimizin olduğu bu yeri bu kasvetli havasından kurtarmak için ramazan ayından önce tadilat çalışmalarını tamamlayıp inşallah geleneksel iftarımızı daha iç açıcı bir ortamda yapmayı planlamaktayız, bu tadilat için kaynağı malumunuz bu seçim atmosferinden faydalanarak bir gece düzenleyerek parti ve muhtar adaylarından finanse etmeyi planlıyoruz tabii ki bu işlerde sizin desteğiniz de bizim için çok önem arz etmektedir. Kıymetli üyeler yönetimde olacağımız zaman zarfında bir üye çalışması yaparak özellikle genç kardeşlerimizi derneğimize üye yapmak gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz arasında yer almaktadır, haziran ayı içerisinde kendi üyelerimiz arasında butik bir piknik düzenlemeyi hedefliyoruz, genç kardeşlerimiz arasında halı saha maç müsabakaları organize etmek ve onları bu ortamda kaynaştırmak projelerimiz arasındadır, daha önceki yıllarda yaptığımız Çanakkale ziyareti gibi günü birlik aktivitelerin organizasyonunu yapmak bizleri çok mutlu edecektir, kıymetli üyeler bu saydığım projeleri, organizasyonları hayata geçirmek tabii ki sizlerin büyük ve istekli destekleriyle olacaktır bu projelerde ben ve yönetimimi destekleyeceğinizden en ufak bir tereddüttüm olmadığını ifade etmek isterim. kıymetli misafirler bizden önce görev yapmış başkanlarımız başta Hüseyin usta, Metin tükez, Mehmet uçarsoy ve ismini sayamadığımız bütün başkanlarımıza yönetimlerde bulunmuş derneğimize emek vermiş tüm arkadaşlarımıza sizlerin adına buradan teşekkür etmek istiyorum. Vefat eden başkanlarımızda Allahtan rahmet diliyorum.


Kıymetli hazirun yönetimde yer alacakları tanıtmadan önce sizlere şunu belirtmek isterim başkanınız olarak her zaman eleştiriye ve sizin fikirlerinize açık olacağımın teminatını sizlere baştan vermek isterim bu çatı altında her görüşe, her siyasi duruşa aynı mesafede olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın bu vesile ile bana ve yönetimime vermiş olduğunuz sizleri temsil etme yetkisini en iyi şekilde kullanacağımızı ve değerlendireceğimizi belirterek kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz eder saygı ve sevgilerimi sunarım." dedi.


Genel kurulun sonunda dernek yönetim kurulu günün anısına toplu halde resim çekildiler.



Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 09:29

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih KULOĞLU
Fatih KULOĞLU - 8 yıl Önce

Hayırlı olsun seçilen kardeşimize başarılar dilerim arada bir kendini dinlendir sevgili hüseyin usta kardeşim

SIRADAKİ HABER

banner17