3. Havalimanında oğlu ambulansta bekleyen bir babanın zor anları!

İstanbul 3. Havalimanında oğlu fenalaşan baba yürek yakan video paylaştı.

K. Koyuncu isimli üzgün baba, cep telefonu ile çekip sosyal medya hesabından paylaştığı video da, "Oğlum hasta. 3,5 saattir ambulanstta böyle bekliyoruz. Ambulans 'Polissiz gitmem!' diyor. Polis 'Geldim! Geleceğim! Bir yere gitmeyin!' diyor. Anlıyor musunuz? Rezillik! Rezillik" Diye tepki gösterdi.

-

-

NEDEN HASTA KABUL ODASI YOK?

Bir babanın evladı için üzülerek paylaştığı videoyu izleyen vatandaşlar, "Cumhurbaşkanımız muhteşem hizmetler ve havalimanları yaparak Türkiyemize halkın hizmetine kazandırırken, 3. Havalimanı İGA işletmesi neden havalimanına bir hasta kabul odası yapmaz? Üstelik Dünyanın en büyük havalimanına ve modern tesisine? Dertli Vatandaş ise bilmeyerek İçişleri Bakanlığı'nı ve Sağlık Bakanlığı'nı sorumlu tutup suçluyor. Ya adamın oğlu orada 3,5 saat beklerken Allah muhafaza ölseydi ne olurdu?" Diye tepkilerini gösterdiler.

-

K. Koyuncu isimli baba facebook hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Havaalanında bekletiliyoruz hasta morfinli uyanırsa morfin vuracak doktor yok. Rezillik 112 de 155 de hikaye beyler bu memlekete yazık olmuyor Yazık çoktan olmuşda  milletin haberi olmamış hepsi bu İç işleri ve sağlık hikayeden ibaret Tanzanya’dan acil sevk geldik burada bekliyoruz  zavallı memleketimmmmm..." Diye yazdı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2021, 12:01

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17