%70 İndirimli Altın Kampanyasını Kaçırmayınız

%70 İndirimli Altın Kampanyasını Kaçırmayınız

Altın Çadır'ı 3 Gün Daha Açık Kalacak Takı ve Mücevher Sektörünün Önde Gelen İsimlerinden Atasay'ın İhraç Fazlası ve Sezon Sonu Ürünlerini İndirimle Satışa Sunduğu Altın Çadır'ın Açık Kalma Süresini, Hava Koşullarını Göz Önünde Bulundurarak 3 Gün Daha Uzattı. Atasay'ın, Altın ve Pırlanta Tutkunlarına İndirimli Satış İmkanı Sunduğu 'Altın Çadır' Müşteri Akınına Uğradı.


Takı ve mücevher sektörünün önde gelen isimlerinden Atasay'ın ihraç fazlası ve sezon sonu ürünlerini indirimle satışa sunduğu Altın Çadır'ın açık kalma süresini, hava koşullarını göz önünde bulundurarak 3 gün daha uzattı.

Atasay'ın, altın ve pırlanta tutkunlarına indirimli satış imkanı sunduğu 'Altın Çadır' müşteri akınına uğradı. Olumsuz hava koşullarına rağmen ilgi beklenenin üzerinde olunca, şirket fırsat günlerini 15 Aralık Çarşamba akşamına kadar uzatma kararı aldı. Gerekçe olarak da tüketicilerin olumsuz hava koşullarında mağdur olmamaları gösterildi.

Ancak, tüketicilerin, pazartesi-salı ve çarşamba gününde de devam edecek Altın Çadır'da aynı koşullarda alışveriş yapabilmeleri için, bugün ve yarın içerisinde Yenibosna'daki Çadır'a uğrayarak, alışveriş numarasının bulunduğu kartları alması gerekiyor. Aksi taktirde tüketiciler, 13-14 ve 15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek uzatma günlerinde, aynı koşularda indirim fırsatından yararlanamayacak.

(Cihan Haber Ajansı)


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2010, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17