Tuzla’nın Mahalleleri’ne Yaz Geldi

Tuzla’nın Mahalleleri’ne Yaz Geldi



Tuzla Belediyesi, "Mahalleme Yaz Geldi" sloganıyla mahallelerde alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı..

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, her hafta bir mahallede hizmet seferberliği başlatan Tuzla Belediyesi, Başkan Dr. Şadi Yazıcı ve 250 kişilik personeli ile birlikte mahallelerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Zabıta, Sağlık ve Temizlik İşleri Müdürlüklerinden 250 kişilik personeli, araç ve gereçleri ile her hafta bir mahallede hizmet seferberliği başlatan Tuzla Belediyesi, altyapı,  yol, kaldırım onarımı ve boyaması, ağaç bakımı ve çiçeklendirme, çöp kovalarının yenilenmesi, konteynırların temizlik, dezenfekte ve boyanması gibi hizmetleri gerçekleştirerek tüm mahalleleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

"Mahalleme Yaz Geldi" projesini Aydıntepe Mahallesi'nden başlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeli ile birlikte Aydıntepe'yi baştan sona dolaştı. Eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit ederek ilgili birimlere talimat veren Başkan Yazıcı, mahalle esnafını da tek tek ziyaret ederek görüş ve önerilerini aldı. 4 ay gibi bir sürede tüm Tuzla'nın elden geçirileceğini ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu kampanya ile, Tuzla'nın yaza yepyeni bir yüzle merhaba diyeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2012, 20:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17