Tuzla Belediyesi Sporcusu Dünya Şampiyonu oldu.

Tuzla Belediyesi Sporcusu Kenan Günaydın, Dünya Şampiyon Oldu

Tuzla Belediyesi Sporcusu Dünya Şampiyonu oldu.
banner46
Tuzla Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Kenan Günaydın, Wako K-1 Profesyonel Kickboks Orta Siklet müsabakasında Dünya Şampiyonu oldu.

Günaydın, başarısının sevincini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile paylaştı. 

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Çeşitli branşlarda yaklaşık 5.000 lisanslı sporcusu ile başarıdan başarıya koşan Tuzla Belediyesi Spor Kulübü, son başarısını Fransa’da elde ederek adını dünyaya duyurdu. Tuzla Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Kenan Günaydın, Wako K-1 Profesyonel Kickboks Orta Siklet müsabakasında dünya şampiyonu olarak altın kemeri Tuzla’ya getirdi. Yurt içi ve dışında branşında çok sayıda ödül ve madalyası bulunan Kenan Günaydın, başarısının sevincini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile paylaştı.

Gençliğimizin Enerjisini Verimli Kullanmasını Amaçlıyoruz.


Tuzla Belediyesi Spor Okulu Müdürü Zekeriya Tutar, Kickboks Antrenörü Erdal Mırat ve Kenan Günaydın, altın kemerle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Tuzla Belediyesi sporcularının başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Yazıcı, “Biz yerel yönetim olarak gençliğimizin enerjisini verimli kullanmasını amaçlıyoruz. Eğitimde, kültürde, sanatta, sporda gençliğimize destek veriyoruz, gençlerimizin yetişmeleri, kendilerini geliştirmeleri, zararlı çevre ve alışkanlıklardan uzak durmaları için imkanlarımızı seferber ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Uluslar arası arenada İstiklal Marşı’mızı gururla dinleten, Tuzla’nın adını dünyaya duyuran Kenan Günaydın’ı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 09:15

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17