Centone Karagümrük: 1 - Kartalspor: 1

Kartalspor’umuz Spor Toto 2.lig’in 9.haftasında Maltepe Hasan Polat Stadyumunda Centone Karagümrük’le karşı karşıya geldi.

Centone Karagümrük: 1 - Kartalspor: 1
İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında ilk gölü 74. Dakika da Kartalspor’umuz bulurken, ev sahibi Centone Karagümrük 90+2.dakika da eşitliği sağladı.




Daha önce Vefa stadyumunda oynanması planlanan fakat Fatih İlçe Spor Güvenlik Kurulunun yaptığı toplantı sonucunda Vefa stadında profesyonel müsabaka oynanamaz kararı sonrasında, Centone Karagümrük – Kartalspor karşılaşmasının TFF tarafından Maltepe Hasan Polat stadyumuna alınan karşılaşmaya Kartalspor’umuz başladı. başladı.




Karşılaşmanın ilk pozisyonuna Centone Karagümrük girdi. 3.dakika da Halil Uysal savunma oyuncularından sıyrılarak ceza sahasına girdi, kaleci Ozanla karşı karşıya kaldığı pozisyonda Ozan rakibinin ayaklarına yatarak topa sahip oldu. Bu pozisyonda Ozan sakatlanınca oyun kısa bir süreliğine durdu.




4.dakika da Sinan Ayar, koşu yapan Mehmet Albayrak’ın önüne pasını aktardı, Mehmet kaleciyle karşı karşıya kalacağı bu pozisyonda Sinan’ın pasını göremeyince Kartalspor önemli bir pozisyondan oldu.




7.dakika da Kalecimiz Ozan’ın koruduğu kale arkasında bulunan Karagümrük taraftarları Ozan’ın üzerine yabancı cisimler atmaya başlayınca yan hakem orta hakemi uyardı. Karşılaşmanın hakemi de müsabakayı durdurarak Karagümrük kaptanından seyircileri sakinleştirmesini istedi. Kısa süre duraksayan oyun kaldığı yerden devam etti.




9.dakika da Savaş Taga atak yönünün sağından çalımlarla rakiplerinden kurtuldu en son Mercan, Savaş’ı faulle durdurmak zorunda kaldı. Rakip yarı alanın köşe gönderine yakın bir bölgede kazanılan serbest vuruşu Savaş kullandı, Savaş’ın kullandığı serbest vuruşta top doğrudan dışarıya gitti.




12. dakika da Sinan savunma arkasına atılan topa koştu, ceza sahası içerisinde topa yetişti fakat maçın hakemi Sinan’ın rakibine faul yaptığı gerekçesiyle oyunu durdurdu.




20.dakika da Kartalspor’umuz önce sağ, sonra da sol köşe gönderinden korner atışı kullandı fakat bu iki duran top organizasyonundan yararlanamadı.




24. dakika da ceza sahası içerisine gönderilen topu Mehmet Albayrak indirdi, ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Savaş Taga sol ayağıyla çok kötü vurunca top doğrudan dışarı çıktı.




33.dakika da Karagümrük atak yönünün solundan köşe vuruşu kullandı, ceza sahası içerisine gönderilen topu Mehmet Albayrak kafayla uzaklaştırdı, top ceza sahası önünde Kaan Güdü’nün önüne düştü Kaan’ın bu pozisyonda bekletmeden vuruşunda kaleci Ozan topu son anda yumruklayarak kornere gönderdi.




37.dakikada Azad Filiz, Oğuz’dan aldığı topla ceza sahasının yanından içeri girer girmez ortasını yaptı, Savaş Taga bu pozisyonda kafayla topu arkadaki Mehmet Albayrak’a aşırtmak istedi fakat Bahri Can son anda araya girerek topun Mehmet’e gelmesini önledi.




39.dakika da topla buluşan Kaan Günü savunma oyuncularımızdan sıyrılarak ceza sahamıza girdi, vuruşunu yapacağı sıradan Fırat araya girerek rahat vurmasına izin vermedi ve topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.




40.dakika da Savaş Taga’nın pasıyla topla buluşan Azad Filiz, yaklaşık 20 metre mesafeden çok sert vurdu fakat top az farkla dışarı gitti.




42.dakikada Fırat Sezer sol taç çizgisi kenarından rakibin baskısına rağmen topu rakip ceza sahası son çizgisine kadar taşıdı ve pasını çıkarttı, savunma topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmak isterken topa ceza sahası önündeki Azad’ın önünde kaldı. Azad topun gelişine çok sert vurdu fakat çerçeveyi bulmadı.



45+1. dakika da savunmadan çıkan Karagümrük savunmasına baskı yapan Mehmet Albayrak rakibinden topu kaptı, ceza sahasının sol kenar çizgisine yakın bir bölgeden ceza sahasına ortasını yaptı, penaltı noktası üzerinde topla buluşan Azad topu ayağından fazla açınca savunma topu uzaklaştırdı ve Kartalspor önemli bir gol pozisyonunu değerlendirememiş oldu.




45+2.dakika da atak yönünün sağında taç çizgisine yakın bir bölgede Uğur Utlu rakibinin müdahalesiyle yerde kalırken duran topu Savaş Taga kullandı. Savaş’ın arka direğe yaptığı ortaya Onur Nasuhoğulları yükseldi fakat topun dışarı çıkmasına engel olamadı.




İlk yarısı 0-0m sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Centone Karagümrük başladı.





47.dakika da Mertcan Aktaş, atak yönünün sağından Kartalspor ceza sahasına girdi, hafif çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı kaleci Ozan son anda ayak koyarak topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.




55.dakika da orta saha mücadelesinde Uğur Utlu topu kazanarak Mehmet Albayrak’a aktardı, Mehmet’te savunma arkasına koşu yapan Sinan’a pasını gönderdi fakat Karagümrük kalecisi Yavuz Sinan’dan önce topa sahip oldu.




60.dakika da sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortaya Kaan Güdü gelişine vurdu, kalecimiz Ozan son anda topu kurtardı.




61.dakika da atak yönünün solundan Karagümrük’ten Halil Uysal ceza sahasına ortasını yaptı Kaan Güdü ayağını uzattı fakat topa yetişemedi.




67.dakika da savunmadan gönderilen topu Sinan kafayla aşırttı, ceza sahası sol çizgisi üzerinde Mehmet Albayrak bekletmeden vurdu top direğin bir karış üzerinden dışarı gitti.




68.dakika da Karagümrük tehlikeli geldi. Rakip oyuncular atak yönünün sağından sol kanattaki Mertcan’la topu buluşturdu, Mertcan ceza sahası önünde kaleyi karşıdan gören pozisyonda yerden çok sert vurdu kalecimiz Ozan köşeye giden topu son anda çıkarttı.




72.dakikada Savaş Taga atak yönünün sağında topla buluştu, çalımlarla ceza sahasına girdi, son anda rakip topa ayak koyunca top kornere gitti. Korner atışını Savaş kullandı, oyuncularımızdan Azad ve Onur rakip oyuncu Emir Gökçe ile topa yükseldi, kaleye giden topu kaleci yavuz tutarken takım arkadaşı Erhan Kara ile çarpışınca topu elinden kaçırdı, pozisyonu iyi takip eden Sinan Ayar topu ağlarla buluşturdu. 0-1




80.dakikada Ozan’ın sakatlandığı pozisyonda Centone Karagümrük oyuncusu Bahri Can Avcı Ozan’a sataşınca Kartalspor taraftarları tahrike kapılarak sahaya koltuk atmaya başladı. Kartalspor’lu oyuncular kısa sürede taraftarları yatıştırırken Ozan’ın tedavisi tamamlandı ve karşılaşma yeniden baladı.




Kartalspor tribünlerinin hemen ardından Karagümrük tribünlerinde olaylar başladı. Önce koltukları kırıp sahaya atan Karagümrük taraftarları saha sonra tel örgülerden atlayarak sahaya girdi. Emniyet güçleri olayları güçlükle yatıştırırken karşılaşma 10 dakikalık duraklamanın ardından tekrar başladı.




90+2. Dakika da Karagümrük Serdar Dursun’un golüyle karşılaşmada eşitliği yakaladı. 1-1




Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.





Centone Karagümrük: 1 - Kartalspor: 1




Stat: Maltepe Hasan Polat




Hakemler: Serkan Ergün, Gökçen Seven, Mustafa Cüneyd Çalışkan



Centone Karagümrük: Yavuz, Erhan Kara, Anıl, Halil (Dk. 88 Tayfun), Mertcan, Erhan Çatalçam, Emir, Alp Eren, Ömercan (Dk. 88 Serdar), Kaan (Dk. 72 Ali Kuçik), Bahri Can



Kartalspor: Ozan, Zafer, Onur, Mehmet, Sinan, Savaş (Dk. 87 Anıl), Uğur, Fırat, Hakan (Dk. 90 Yağız Göktuğ), Azad, Oğuz



Goller: Dk. 73 Sinan (Kartalspor), Dk. 90+2 Serdar (Centone Karagümrük)



Sarı kartlar: Dk. 30 Mehmet, Dk. 70 Uğur, Dk. 70 Azad (Kartalspor) 
Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 08:54

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17