Maltepe Belediyesi'nden sıcak yemek ve erzak yardımı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın her alanda yanında olmaya devam ediyoruz.

Maltepe Belediyesi'nden sıcak yemek ve erzak yardımı
banner46
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Maltepe Belediyesi, Ağustos ayının ilk haftasında 360 aileye sıcak yemek, 30 kişiye bez yardımı ve 24 aileye erzak dağıtımı gerçekleştirdi.

Maltepe Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüyor. Ağustos’un ilk haftasında 360 aileye sıcak yemek ve 50 mahkûma pide ulaştıran belediye ekipleri, 30 kişiye bez ve 24 aileye de erzak yardımı yaptı. Ayrıca 52 kişiye ikinci el kıyafet, 9 aileye ikinci el eşya, 3 aileye de ikinci el medikal malzeme yardımı yapan ekipler, 3 ailenin de eşyalarını geri dönüşüm yoluyla yeniledi.

AİLE YARDIMI GELİYOR

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın her alanda yanında olmaya devam ediyoruz. Ayrıca çok yakında maddi durumu çok iyi olmayan ailelere, 600 TL’lik bir yardım yapmayı düşünüyoruz. Bunun altyapısını oluşturduk. Bu noktadaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Maltepe’yi, sevgi, barış ve dostluk içinde, kimsenin ötekileştirilmediği ve herkesin insanca yaşayabildiği bir ilçe haline getireceğiz” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 12:50

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17