Kartal’ın paralarıyla Nevşehir’e 206 bin lira bordür!

Altınok Öz Nevşehir’e hizmet etmeye devam ediyor!

Kartal’ın paralarıyla Nevşehir’e 206 bin lira bordür!

Kartallıların Şehri Emin (Şehrin güvenilir insanı) olarak seçtiği Altınok Öz, Kartallıların paralarını kendi memleketine harcaması hayretlerle karşılanıyor.

Daha önce memleketi Nevşehir'e Kartallıların vergileriyle otel yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Kartallıların alın terleriyle ödediği vergileriyle Nevşehir'in ilçesine bordür yaptığı ortaya çıktı.

Kartal Belediyesi Nisan ayı meclisinde konuyu açıklayan denetim komisyonu meclis üyesi Yunus Fırat Aydın raporda açıkladı.

Cevizli'ye kaldırım yok Nevşehir'e 206 bin lira bordür!

Aydın "Kartal sınırlarında hizmet bekleyen birçok cadde, sokak olmasına ve sürekli açık veren bir bütçeye sahip olmamıza rağmen, Kartal dışında bazı Beldelere çeşitli yardımlar adı altında yapılan hibeler mali durumumuzla çelişmekte ve hizmet bekleyen Kartallıları sükutu hayale uğratmaktadır. Örneğin Cevizli ’de yıllardır kaldırımları yenilenmediği için Cevizlilerin isteği doğrultusunda İBB tarafından Kartal Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen birçok kaldırım yenilenmiştir. Cevizli halkı sorduğunda Mali zorluk sebebiyle Cevizli ’deki kaldırımları yapamıyorum diyen Kartal Belediyesinin 2016/50633 Hacı Bektaş Belediyesine Bordür Taşı Alımı ihalesi ile Kartal sınırları dışında bir belde için KDV Dâhil yaklaşık 206.000 TL tutarında bir fatura ödemesini Kartal halkının takdirine bırakıyoruz." dedi.

Öz'den bordürlere tam not!

Yıl 2012 idi. Faaliyet Raporu mecliste görüşülüyordu. CHP’li başkan Altınok Öz’ün ikinci yılı dolmuştu. Dönemin meclis üyesi Mehdi Akman konuşmuş ve “Balık baştan kokar! Böyle müsrif bir başkanın Kartal'ın başında bir dakika bile durması zulümdür!“ demişti. 2011 Faaliyet raporundan bu zamana aradan 6 koca yıl geçti. Ne değişti? Neler Değişti?

Altınok Öz, sayın Akman’ın dediği gibi “Müsrif” miydi? Bu yazı dizimizde belgeler ve yapılan icraatları gözler önüne serip, sayın Öz’ün müsrif olup olmadığını onu seçen veya seçmeyen halkın takdirine bırakacağız.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 03:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17