Veysel DEMİR "Biz 61 işçiyi hiç yalnız bırakmadık ki!"

Veysel DEMİR

Disk Genel İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası Bölge Başkanı Veysel DEMİR, gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BİZ 61 İŞÇİYİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK Kİ!

Geçtiğimiz günlerde işçi haklarını savunurken eylem sırasında kafası 2 yerden kırılan ve kan revan içinde kalan Veysel DEMİR “Biz 61 işçinin ve bütün işçilerin yanındayız. Biz işçileri hiç yalnız bırakmadık ki, bildiğinizi gibi kafamız 2 yerden kırıldı, neden kırıldı? İşçi kardeşlerimiz için tabii ki. Hakkını arayan işçi kardeşimiz içinde, hakkını aramayan ve aramaktan çekinen işçi kardeşlerimiz içinde mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz.

KILIÇTAROĞLU MÜDAHALE EDECEK

Bir numaralı Şube Başkanı Mahmut ŞENGÜL ve Şube Sekreteri Erol KANBEROĞLU dün CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇTAROĞLU ile Yalova vapurunda bizzat konuşarak, işçilerin sorunlarını ve belediye başkanlarının işçiler için aldıkları kararları anlattılar. Kılıçtaroğlu “Salı günü Kartal, Kadıköy ve Bakırköy Belediye başkanları ile görüşeceğim.” Dedi.

İŞÇİLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYIZ

Konuşmasına devam eden Veysel DEMİR “Biz emek için, emekçi için, işçi kardeşlerimizin haklarını savunmak için varız. Bunun içinde mücadele etmeye devam edeceğiz.” İşçi kardeşlerimiz bizlere güvensinler.” Diyerek sözlerini sonlandırırken, “İlçem Gazetesine ve şahsınıza teşekkür ediyoruz. İşçiden ve emekçiden yana olduğunuz için.” Diyerek yayın hayatında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2011, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17