Selim Akdoğan Kartal Gazetesi'ni Vural Dağtekin'e devretti.

Emekli öğretmen Selim Akdoğan, 10 yılı aşkın icra etmeye çalıştığı gazetesini devrederek emekli oldu.

Selim Akdoğan Kartal Gazetesi'ni Vural Dağtekin'e devretti.
banner46
Kartal Gazetesi 11. Yılını Samare Restaurant'ta kutladı. Sinevizyon gösterisinden sonra sahneye çağırılan Selim Akdoğan süpriz yaparak gazetesini 11. yılında devrettiğini açıkladı.

Akdoğan'da "tetikçilik yapmadık!" dedi.


Gazetenin devam etmesinde Altınok Öz'ün katkılarının olduğunu itiraf eden Akdoğan "Bu gazetenin devam etmesinde en büyük desteği Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz verdi" dedi. Konuşmasına devam eden Akdoğan "Bugüne kadar 64 tane yazarımız oldu. Amacımız, Kartal’ın hak ettiği yere ulaşmasını sağlamaktı. Hiçbir zaman tetikçilik yapmadık. Yalan haber yapıp kimseyi karşımıza almadık. Hata gördüğümüzde saygı ve eleştiri ölçüleri içinde yayınımızı sürdürdük." dedi.

Öz "Gazeteciler beni mahkemeye veriyorlar!"


Önceden düzenlediği basın toplantılarında gazetecilerin gözlerinin içine baka baka hakaretler yağdıran ve gazetecilere yüklü miktarda tazminat davaları açarak yıldırmaya çalışan Kartal Belediye başkanı Altınok Öz "Fazla konuşmayacağım, sonra gazeteciler beni mahkemeye veriyor" diyerek şaşırttı. Bir gazetenin kutlama gecesinde yakışmayacak şekilde konuşan Altınok Öz, gazetecilere adeta nasıl gazetecilik yapmaları gerektiğini anlattı. Öz, gazetecilerin hangi konularda haberler yapmaları konusunda da adeta rota çizdi. Emekli öğretmen Selim Akdoğan'da Altınok Öz'e gazetesine verdiği desteklerden dolayı ve başarılı! hizmetlerinden dolayı plaket vererek ödüllendirdi.

Gecede Milletvekili aday adaylarının isimleri okunurken gazeteye desteklerini esirgemeyen Metin Ağırman'a da plaket verildi.



 
Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 00:52

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17