Recep Elvan ''Abdurrahman Karaismailoğlu Güzel insan, temiz kalpli insandır.''

İlçem Gazetesi yılların muhtarı Recep Elvan'ı 10. yıl gecesinde plaketle ödüllendirdi.

Recep Elvan ''Abdurrahman Karaismailoğlu Güzel insan, temiz kalpli insandır.''
banner46

İlçem Gazetesi 10. yıl gecesinde 4 dönemdir Kartal Esentepe Mahalle muhtarlığı görevini başarıyla yerine getiren ve vatandaşlarımız tarafından yüksek oylarla ödüllendirilen Recep Elvan'a YILIN MUHTARI ödülünü verdi.

Recep Elvan plaketini mahallesinde Ecza deposu olan Kartal'ın sevilen abisi Eczacı Abdurrahman Karaismailoğlu'ndan aldı.

Selamlama konuşması yapan Elvan "Cümleten hayırlı akşamlar. Aytekin beyi uzun süredir tanırım. Her konuda yalnız benim değil, bütün muhtar arkadaşlarımın yanında olduğunu biliyorum.  Plaket güzel ama plaketi veren insan benim için daha güzel. Abdurrahman bey benim mahallemde uzun süredir tanışırız. Güzel insan, temiz kalpli insandır. Ne zaman gittiysem bir vatandaşımız için "Abdurrahman bey, depolar da bulamadık, bir kardeşimize ilaç lazım" dediysem, hiç kırmadan beni üzmeden, yormadan çıkartıp veren bir abimizdir. Çıkmış olduğu yolda da kendisine başarılar dilerim. Allah hayırlı uğurlu etsin.

Bir teşekkürümde Lütfi Kırdar Hastanesi başhekimi Recep Demirhan'a dır. Ne zaman gittiysem bir vatandaşımız hasta ilgilenmemiz lazım dediysem bizlere yardımcı olur. Ona da buradan teşekkürler eder hayırlı akşamlar dilerim." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 12:57

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17