Özgür Nas'ı yuhaladılar, Oğuz Kaan Salıcı istifa dediler! CHP'liler neden kızdılar?

CHP Kartal ilçe binasında toplana kızgın CHP'liler sokağa taştılar.

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı olarak dün akşam Parti Genel Merkezinde yapılan MYK toplantısı sonucu PM onayı ile Hüsnü Süslü isminin açıklanmasından bir kaç saat sonra gece 03.00 civarı aday isminde değişikliğe gidilerek mevcut başkan Altınok Öz’ün açıklanması ilçe örgütü ve tabanında ciddi tepkiye yol açtı.


Jammer cihazlarının çalıştırıldığı Adnan Keskin’in odası!


Olayın nasıl geliştiğini anlatan Hüsnü Süslü "Genel Merkezde hiç kimsenin sokulmadığı, jammer cihazlarının çalıştırıldığı! Adnan Keskin’in odasında Özgür Nas ve Oğuz Kaan Salıcı nasıl alınıyor. Hangi güç müdahalesi yapılıyorsa gelen evrakta benim ismim değilde mevcut başkanın ismi veriliyor. Birgün önce mevcut adayın ismi açıklansaydı, problem olmazdı. Fakat benim adım açıklanıyor, daha sonra alevi olmam gerekçesiyle değişikliğe gidiliyor." dedi.


CHP'liler Özgür Nas'a "Yuuuuhhh!", Salıcı'ya İstifa!" dediler.


Hüsnü Süslü'nün "Özgür Nas, Keskin'in odasında" demesi üzerine CHP'liler"Yuuuuuhhhhhh" diye bağırdılar. Süslü "Oğuz Kaan Salıcı, nasıl Keskin'in odasına alınıyor?" demesi üzerine de "Salıcı İstifa, Salıcı istifa!" diye tepkilerini dile getirdiler.


Anlaşılan o ki, CHP'de sular durulmayıp iyice ısınacak...

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 23:31

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17