Metin Bektaş, Altınok Öz'e 'Yanlış beyanatlar bir belediye başkanına yakışmıyor!'

Soğanlık'ta yaşayan ve esnaflık yapan Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Metin Bektaş gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Metin Bektaş, Altınok Öz'e 'Yanlış beyanatlar bir belediye başkanına yakışmıyor!'
Metin Bektaş "Ben Soğanlık'ta yaşayan bir meclis üyesi olarak, kamuoyundan gelen tepkilerden dolayı Emniyet müdürlüğünden belgeleri aldım ve gördüm ki, belediye başkanı kamuoyunu ve cami cemaatini yanlış bilgilendiriyor.


Belediye başkanı protokole rağmen encümen kararıyla 10 yıllığına emniyet müdürlüğüne tahsis yapması, Emniyet Müdürlüğü de bu tahsis hazineye dervedilmediği için, belediye başkanı yan çizdiği için, yerinden çıkmamıştır.



Protokolü saklıyorsun!


Kaymakamlığın yayınladığı protokolleri ben daha kaymakam açıklamadan, yerel basına çıkmadan önce emniyet müdürlüğünden almıştım. Mecliste yaptığım bir konuşmada anlattım. Buna rağmen belediye başkanı basınla yaptığı bir toplantıda, basını ve kamuoyunu doğruyu söylemeyerek yanılttı. Protokolün altında belediye başkanının imzası var. Sonra bu protokolü saklıyorsun, encümen kararını ortaya çıkarttıyorsun. Diyorsun ki 10 yıllığına tahsis ettim emniyet müdürlüğü terketmedi. Emniyet'te haklı olarak diyor ki; 'Ben sana bana ait olan bir yeri bağışlayacam, sende sana ait olan bir yeri bana 10 yıllığına kiraya vereceksin. 10 yıl sonra ne olacak peki. Ben sana yerimi bedavaya vereyim, sen ise bana yerini verme!



Yanlış beyanatlar bir belediye başkanına yakışmıyor.



Sonra da çıkıp sıkılmadan CHP'li belediye başkanına cami yaptırtmıyorlar. Devlet, kaymakam Ak Parti'li bana cami yaptırmıyorlar manasında beyanatta bulunuyorsun. O zaman sorarlar Bu mu seni ahlak anlayışın, doğru söylemek anlayışın bu mu? Cami orada, belediye başkanı protokle uysun gitsin yapsın. Bunun muhatabı da biz değiliz, İl Emniyet Müdürlüğü'dür. Protokole uymayan belediye başkanıdır. Şu anda suçladığı da hükümettir.  Böyle yanlış beyanatlar bir belediye başkanına yakışmıyor. Protokolün altına attığın imzaya sahip çıkacaksın. Bu şu anlama geliyor, "ben siyasetçiyim, dün imza attım ama bu gün böyle davranıyorum" vatandaşın yanıltmasın. Soğanlık halkı ve Kartal halkı akıllı insanlardır. Her şeyin de en iyisini hak eden insanlardır.


İşçilerin maaşları neden ödenmiyor?


CHP'li kaynaklardan duyduğum bir bilgidir. Kartal'da işçiler maaşlarını alamazlarken, eylemler yaparlarken buna rağmen CHP'li arkadaşların söylemlerine göre, Nevşehir otelde ki çalışanların maaşları ödeniyor. Yazıktır, günahtır. Bir insan çaılışıyorsa emeğinin karşılığını zamanında almalıdır. Kartal'da çalışan personel
maaşlarını alamazlarken, otel de çalışanların maaşlarını tıkır tıkır alması biraz manidar geliyor. " diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 11:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan çelenk
Erkan çelenk - 10 yıl Önce

Ak Parti'de en etkili ve başarılı muhalefeti yapan Sn Metin Bektaş'ı tebrik ediyorum. Hem Sn Altınok Öz'ün hem de tüm meclis üyelerinin halkı her daim böyle aydınlatmasını istiyorum.

SIRADAKİ HABER

banner17