Mehmet Sekmen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Doğutürk'ün flaş haber olarak okuyucularına duyurduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, muhatabı tarafından da doğrulandığı iddia edildi.

Mehmet Sekmen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
Eski Kartal Belediye Başkanı ve 22. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen'in Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını yakın çevresine doğruladığı öğrenildi.


Tebrik telefonları alan Sekmen'in bir son dakika değişikliği olmaz ise AK Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı bildirildi.


MEHMET SEKMEN KİMDİR?


1958 yılında Erzurum'da doğdu. İlkokul Üsküdar'da, ortaokulu Tekirdağ'da, liseyi İstanbul'da tamamlandı.1981 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Vakıflar Bankası'nda çeşitli görevlerde çalıştı. Ankara Bankacılık Yüksek Okulu'nu bitirerek ihtisasını tamamladı.Öğrenim yıllarında çeşitli dernek faliyetlerinde bulundu. Bir gençlik vakfının kurucu üyeliğini ve başkanlığını yürüttü. 1985 yılından sonra Serbest Mali Müşavirlik, özel bir şirkette finansman yöneticiliğinde bulundu. Daha sonra kendi ticari firmasını kurarak bir süre yöneticilik yaptı.1991 yılında Refah Partisi'nin Kartal İlçe Başkanlığı görevine seçildi.1992-1994 yılları arasında Samandıra Belediye Başkanlığı görevinde bulundu.27 Mart 1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi'nden Kartal Belediye Başkanlığı'nı kazandı, 1999 seçimlerinde ikinci kez Başkanlığa seçildi. 
Kartal Spor Kulüp Başkanlığı ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundu. 22. Dönem İstanbul Milletvekili. Orta düzeyde İngilizce bilen Sekmen, evli ve 4 çocuk babası.



kaynak ; DOĞUTÜRK
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 15:41

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz Sarı
Aziz Sarı - 10 yıl Önce

efsane başkan yakışır hayırlı olsun

serkan ışıkbaş
serkan ışıkbaş - 10 yıl Önce

hayırlı olsun

Serkan kaya
Serkan kaya - 10 yıl Önce

yıllardır tapularımızı alamıyoruz...

kaan
kaan - 10 yıl Önce

Kartal da niye aday olmadı yıllardır istanbul da ve kartal da yaşamış olan başarılı ise Anketler den çıkardı kartalin nüfûsu 500 bin Erzurum nüfusu koylerle birlikte 750 bin yani kartal daha büyük
Orda olmayan ve yasamayan i aday yapmazlar balon haber akparti siyaseti acemice yapsa idi 12 sene durmazdi

SIRADAKİ HABER

banner17