Mehmet KÜÇÜKALİ "Türkiye’nin Kar eden ve Kazanan En Başarılı Şubesi Kartal Kızılay"

Mehmet KÜÇÜKALİ

Makamında ziyaret ettiğimiz Kızılay Kartal Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet KÜÇÜKALİ, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet KÜÇÜKALİ ile gerçekleştirdiğimiz sohbet sırasında anladık ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Her gün sabah 7.30 da işbaşı yaptığını belirten Küçükali “inşaatı devam eden Kızılay Hastanesi’nin %80-90 ı bitmiş durumda” diyerek, Günde en az iki kere hastane inşaatını dolaştığını ve yanlış ve eksik bir şey gördüğünde müdahale edip, düzelttiğini belirtti. Hastane için uzun soluklu mücadele de bulunduğunu ve Ankara’ya sayısız defalar giderek temaslarda bulunduğunu söyleyen Küçükali “Bir işe başladım mı elimden gelen imkanları sonuna kadar zorlar ve o işi bitiririm.” Dedi.

Yaptıkları faaliyetlere de kısaca değinen Mehmet KÜÇÜKALİ “Suriye kampına 50.000 adet Senso Kozmetik’ten bağış yapılan anti-bakteriyel sprey gönderdik ve ayrıca da 4 kamyonet dolusu giysi dağıttık. Kartal Kızılay neden kazanıyor herkes merak ediyor, kazanmasının en büyük nedeni SU KAÇAĞINI ÖNLEDİĞİMİZ İÇİN, BEREKET VAR” Dedi. Kızılay yeni genel başkanı içinde “Kızılay’ı iyi bilen, çok yakinen tanıdığımız ağabeyimizdir. Çok memnun olduk, eski genel başkanın bıraktığı yerden devam edecektir. İnanıyoruz ki hep birlikte güzel şeyler yapacağız.” Dedi.

Küçükali son olarakta “Çene Cerrahisinde uzman Gülderen EYÜPOĞLU her Çarşamba ve Cuma günleri saat:17 ve 19 arası hastanemizde görev yapacaktır. Gülderen hanım 20 yaş dişlerin çekimi ve inkland yapımında uzmanlığını Kartal’lılar için konuşturacak.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2011, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17