Kastamonulular'dan Ak Parti'ye ve Temurhan Yıldız'a tam destek

Kartal'da Kastamonulular Ak Parti'de Buluştular.

Kastamonulular'dan Ak Parti'ye ve Temurhan Yıldız'a tam destek

Kartal'da ki Kastamonulular'ın organize ettiği Belediye meclis üyelerini tanıtma programı Bülent Ecevit Kültür Merkezinde yapıldı.

 


CHP'Lİ Meclis üyelerinden Yıldız'a tam destek


Programda Hazır bulunan CHP Kartal Belediye meclis üyeleri Metin Uluyurt ve İbrahim Sarı, Ak Parti Kartal Belediye Başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız'ı yalnız bırakmayarak yanında oldukları ve desteklediklerini gösterircesine samimi davranışlar sergilediler.

 

Kastamonulular'dan gövde gösterisi


Tertiplenen programda salon hınca hınç doldu. Programa Kas-Der Kartal Şubesi, Kartal Kastamonulular Derneği, Anadolu Yakası Kastamonu ilçeleri Kültür ve dayanışma Derneği, Kartal İnebolulular Derneği, Doğanyurt İlçesi Gözalan Köyü Ersöz Mah. Yar. Derneği, Tosya İlçesi Büyükseki ve Küçüksekiler Köyü Sos. ve Day. Yar. Derneği, Cide ilçe ve Köyleri Derneği, Cide Çukurcal köyü derneği, Cide Kazanlı Köyü Derneği, Cide Başköy Derneği, Araç Köklüyurt Derneği Katıldı.

 

Kastamonu tanıtım filmi, Kastamonu şarkılarını dinleyen misafirler, Şerife Bacı Tiyatro oyunuyla duygu dolu anlar yaşadılar. Kastamonulular AK Parti Kartal Belediye başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız'ın, AK Parti Kartal Belediye meclis üyesi adayları Ömer Uluyurt ve H. Kubilay Salihvatandaş'ın yanında olduklarını coşkularıyla  gösterdiler.

 



Programda selamlama konuşması yapan belediye başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız Kastamonulular'a bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yıldız "Bir takım çevreler 17 Aralıkta halkın iradesine darbe girişiminde bulundular. Bu seçimleri yerel seçim gibi düşünmeyiniz, bu seçimler halkın iradesini göstereceği seçimlerdir." dedi.


 

Programın sonunda Avukat Temurhan Yıldız, salonda bulunan protokol de ki isimleri sahneye çağırarak günün anlamına uygun resim çektirdiler.




Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 01:19

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17