Kartal'da Vatandaşlara bu zulüm neden?

Kartal Merkezine araçlarıyla gelen vatandaşlar, geldiklerine ve geleceklerine bin pişman oluyorlar.

Kartal'da Vatandaşlara bu zulüm neden?
2009 öncesi Otopark olarak planlanan ve Altınok Öz tarafından Kartal Belediyesi Hizmet binasına çevirilen bina bir türlü bitmediği için Kartal kamuoyunun gündemini yıllardır meşkul etmekte. Binada sona doğru gelindiği tahmin edilmekte.

Çırçır caddesinde ki hizmet binasını dört gözle bekleyen esnaf, işlerinin hareketleneceği umuduyla yıllarca sabır çektiler. Belediye hizmet binası nerdeyse bitecek! ama başka sorunları da beraberinde getirdi. Kartal belediyesi yolları ve kaldırımları çok güzel desenler vererek renga renk boyadı. Belediye Kaldırımları da genişletince olanlar oldu. Dr. Sadık Ahmet Sokak'ta, Çırçır Caddesi'nde ve Şerif Ali Sokak'ta araçlarını parketmek için sıkıntı yaşayan esnaflar ve vatandaşlar şimdi daha büyük sorunlarla karşı karşıyalar.


Araçlar Kaldırımlara çıkmaya başladı.


Otopark sorunu yaşayan Kartal halkı, Kartal merkezine sığmaz oldu. Belediye hizmet binasına, esnaflara ve ev ziyaretlerine gelen vatandaşlar  araçlarını park edecek yer aramaktalar. Yer bulamayınca da bomboş ve geniş olan yeni kaldırımların üzerine park etmeye başladılar. Vatandaşlar "Daha yapım aşamasındayken bu geniş kaldırım konusuna acil çözüm bulsun belediye, önce araçları park edecek otopark yapsın, sonra kaldırımları genişletsin. Araçlarımızı nereye park edeceğiz" diye tepkilerini dile getiriyorlar.







Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 01:24

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17