Kartal'da DSP ve MHP 2014 yerel seçimlerinde koalisyona mı gidiyor?

Yerel seçimlere 4 ay kala siyasi partilerde ciddi bir hareketlilik yaşanıyor.

Kartal'da DSP ve MHP 2014 yerel seçimlerinde koalisyona mı gidiyor?
Ak Parti ve CHP'nin aday adayları yarışırken MHP ve DSP'de ki sessizlik dün bozuldu.


Demokratik Sol Parti'yi ziyarete gittiğimizde Milliyetçi Hareket Partisi Kartal'ın genç, çalışkan, başarılı ilçe başkanı H. Metin Özüpek'i DSP İlçe başkanı İlhan Güzelgün'le sohbet ederken görüntüledik. İki Erzurumlu ilçe başkanının abi kardeş gibi diyalogları gözlerden kaçmadı.


Koalisyona mı gidiyorsunuz?


Gazetemiz sahibi Aytekin Yaşar "Hayırdır Başkanlar, koalisyona mı gidiyorsunuz?"sorusuna her iki ilçe başkanı da "Süprizlere hazır olun bu seçimlerde çok farklı stratejiler uygulayacağız. Koalisyon mu? neden olmasın!" dediler.


MHP'ye aday adaylık için başvurusunda ciddi bir talep var.


Milliyetçi Hareket Partisi Kartal ilçe başkanı H. Metin Özüpek "Partimize meclis üyeliği aday adaylık için başvuruda ciddi bir talep var. 40'ın üzerinde meclis üyesi olabilmek için müracaat var. Aralık ayı bitmeden adayımızı da açıklayacağız. Bu seçimlerde 30 Mart sabahı her kes MHP'nin Kartal'da aldığı muhteşem oyları ve yükselişini konuşacaklar" dedi.


DSP rüzgarı esecek


Demokratik Sol Parti'nin siyasette artık ustalık dönemini yaşayan ilçe başkanı İlhan Güzelgün "Aralık ayında bizlerde DSP başkan adayı ve meclis üyesi aday adaylarımızı açıklayacağız. Ben bir söz vermiştim. 'DSP'nin bayrağını Kartal Belediyesine 30 Mart sabahı asacağım' diye. Bu sözüm için canla başla çalışıyorum. Seçmenlerimize buradan sesleniyorum. Oyunuzu bölmeyin, bu seçimde DSP'yi Kartal'da iktidara taşıyınız. Kartal'da yerel yöneticilikte tarih yazacağımıza şahitlik etmiş olursunuz." dedi.


Görünen o ki; Bu seçimlerde Kartal'da çok stratejik planlar yapılmakta ve siyasi dengeler her an alt üst olabilir.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2013, 09:10

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17