Kartal'a kimler ihanet etti!

Kartal Belediye meclisini geren Hukuksuz rant önergesinin tartışmaları kamuoyunda devam ediyor.

Kartal'a kimler ihanet etti!
Geçen hafta meclis gündemine gelen ve Hukuksuz bir şekilde oylamaya sunulan önerge ve protokol, Kartal Belediye meclisinde 18 evet oyuna karşılık 19 red oyuyla geçit verilmedi.

Kendisi meclise gelmeyen CHP'li Belediye Başkanı Altınok Öz'ün ek gündem maddesiyle meclise gönderdiği hukuksuz önerge meclis üyelerinin tepki ve itirazlarına neden olmuş, hukuksuz oylamaya 16 Ak Partili, 3 CHP'li meclis üyesi red etmişti.

Altınok Öz'den CHP'Li meclis üyelerine ve Ak Parti'lilere ağır itham

Kartal gazetesinde çıkan haberde Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Cumhuriyet Halk Parti meclis üyelerinin başka bir siyasi parti ile grup kararına rağmen işbirliği yaptılar" dedi. Gazetenin haberinde Altınok Öz "AKP’liler ve onlarla işbirliği yapan Cumhuriyet Halk Partili meclis üyeleri de Kartal’a ihanet ettiler." iddiasında bulunuldu. Altınok Öz'ün kendi partililerine yaptığı hakaretler yeni değil. Öz, 2009-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığı dönemlerde de Bazı CHP'liler için "İçimizdeki İrlandalılar" söyleminde bulunmuştu.

Kartal'a Kimler ihanet etti?

Kartal Belediyesi'nin resmi sitesinde E-İMAR dan sorguladık. Kartal Güneyi İmar revizyonu 4485 Ada, 17 Parselin plan fonksiyonu; Orta öğretim-Tesis, Park, Sosyal Tesis olarak gözükmekte. Kamuoyunda merak uyandırdı. Sosyal tesis, Park,yeşil alan görünen planı Meclise hukuksuz bir şekilde sunan ve oylatmaya çalışanlar mı ihanet etti, yoksa hukuksuz plana red oyu verenler mi? En doğru cevabı kamuoyu vicdanının vereceği ise daha şimdiden kesin gibi gözüküyor. 




İşte Altınok Öz'ün Meclis gündeminde olmayan ve meclise oylatmaya çalıştığı 3.6.2015 tarihli o protokol; 



Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2015, 12:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
devrim
devrim - 9 yıl Önce

Haziran ayında yapılan meclis toplantısında imar komisyonuna gelen plan tadilatına red oyu veren meclis üyelerimi hainlik yapmıştır yoksa halkın yeşil alanını imara açıp inşaatçı firmaya 350 daira rant sağlayan belediye başkanı ve ona onay vermek isteyen meclis üyelerimi hainlik yapmıştır,bunu kartal halkının takdirine bırakıyoruz ancak gerek önseçimde şaibeyle gelen gerekse aday adayı olmadan atamayla gelen diğer aday olan arkadaşların emeklerini çalıp yok sayanları allaha havale ediyoruz... soylu

SIRADAKİ HABER

banner17