Kartal MHP İlçe başkanlığı'ndan Yazılı Basın Açıklaması "ASKERLİK İLE BU KADAR OYUN OYNAMAYIN"

Kartal MHP İlçe başkanlığı'ndan Yazılı Basın Açıklaması

MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek yazılı basın açıklamasında;

 

Paralı askerliği gündeme getirerek, bu vatan için şart  aramadan askere giden vatan evlatları ile, ehlikeyif gençler arasında ikilik meydana getiren AKP İktidarı, şimdi daha da tehlikeli bir oyun oynayarak, " AHİM" kararlarını bahane edip, Askerlikte Vicdani ret kanunu nu çıkarmaya çalışıyor.

Dini vecibeleri ön plana getirerek, vatandaşlarımızdan oy toplamasına rağmen, " Zina'yı" suç olmaktan çıkaran, PKK teröristlerini davul zurna ile karşılayan, Kürt açılımı adı altında vatandaşları birbirine düşüren AKP İktidarı için bu normal olsa da, iyi niyetler ile bu partiyi destekleyenler için bile bu karar fazladır.
Tarihinde Asker millet olarak tanınıp, bunu da tüm dünya ya kabul ettirmiş yüce Türk milletinin son kalan kalesi Askeriye ile bu kadar uğraşılması, hele, PKK zihniyetliler hariç, hamuru biraz zayıf olan Türk gençleri arasında nifak tohumları ekebilecek bu kanunun çıkması, Dahili ve harici düşmanlarımızın şah mat demek için son hamlesidir.
Bu Kanun, Pkk zihniyetli on binlerce insanın askere gitmemesi için bir bahane olacağı gibi, gerçekten askere gitmek isteyen Kürt vatandaşlarımız, bu kanun sebebi ile terör örgütünce tehtit altında tutulacaklardır.
Vicdani ret hakkını kullanıp, askere gitmeyecek sözde vatandaşlar, eğitim, sağlık,iş,refah konusunda, hiç bir şart aramadan askere giden ve bu uğurda can veren vatandaşlarımız dan daha fazla ve vicdanları sızlamadan istekte bulunacaklardır. İşte asıl tehlike burada başlamaktadır. Vatandaşlık görevlerini tam olarak yapan vatandaşlarımız, bu sözde vatandaşları görerek, kendilerini sorgulamaya başlayacaklardır.
Biri çıkıp, Vicdani ret olayı, ele silah almama bakımından nasıl hak ise, bende Vicdani Vergi reddini istiyorum, çünkü verdiğim vergiler ile silah alınıyor derse, bu kanunu çıkarmaya Avrupa dan daha istekli yöneticilerimiz bakalım ne diyecekler.
Bu kanunu gündeme getiren veya mecliste bu kanunu destekleyen kim olursa olsun, bu dünyada Gazilerimize ve bizlere, öbür dünya da da şehitlerimize, bu ihanetin hesabını veremezler.
Yüce Allah, Türk milletini, Türk devletini ve Askeriyemizi korusun.
H.Metin Özüpek
MHP Kartal İlçe Başkanı
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2011, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17