İsmail Kızılgöz 'Hamam Sokak'ta hayat var denildi, BARLAR SOKAĞI yapıldı.

Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Selman Esmerer'i kahvaltıda ağırladı.

İsmail Kızılgöz 'Hamam Sokak'ta hayat var denildi, BARLAR SOKAĞI yapıldı.
Ulusal ve yerel basına sitemde bulunan İlçe başkanı İmdat sevinç ve belediye başkan adayı İsmail Kızılgöz "Bize gazetelerinde yer vermiyorlar!" dediler.


İsmail Kızılgöz "2014 Mart seçiminde sandıktan Saadet Partisi çıkarsa hiç şaşırmayın. Bizim yaptığımız çalışmaları halkımız görüyor. Çok güzel bir şekilde karşılanıyoruz."  dedi.


Sokakta hayat var denildi BARLAR SOKAĞI yapıldı.


Kartal'ımızın problemleri var diyen İsmail Kızılgöz "Değerli muhtarlarımız ve basın mensuplarımız,  Kartal'ın sahili şu anda atıl durumda duruyor. Kartal'ın meydanına ben erkek olmama rağmen  havalar karardığı zaman gitmeye çekiniyorum. Kartal'ın en büyük sıkıntısı maalesef bizim örf ve  geleneklerimize uymayan, inancımıza uymayan bir durumla karşı karşıyayız. Kartal Merkez Camii ve Maaruf Camii arasında hepinizin malumu olduğu üzere, Bu Sokakta hayat var denildi BARLAR  SOKAĞI yapıldı. 2 cami arasında ibadet yapılan mekanda bu yetkiyi veren Bu günkü yerelde iktidarda olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Toplumun genleriyle oynanıyor. Kartal merkezi her geçen  gün özelliğini kaybediyor. İnsanımız Kartal'da çoluğunu çocuğunu alıp, huzurlu bir ortamda çay  içeceği, piknik yapabileceği mejanlar kalmadı. İşte sahilimizin durumunu görüyorsunuz. İnsanlarımız  çoluğunu çocuğunu alıp, sahilde piknik yapmak istiyor. Oradan geçen binlerce aracın egzos dumanını yutarak sözde piknik yapıyoruz zannediyorlar." diyerek güncel konulardan bahsetti.


Kızılgöz'den sonra söz alan Esmerer'de İstanbul'la ilgili projelerini anlatarak Kadir Topbaş'a yüklendi.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 16:28

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
kartal
kartal - 10 yıl Önce

Bir miktar kendi paylarınıda unutmasınlar. Muhtemelen bu seçimlerde de olacaktır. Bari bahsetmesinler.

SIRADAKİ HABER

banner17