İlçem Gazetesi 9. yıl gecesini kutlayacak, yerinizi ayırttınız mı?

İstanbul Anadolu Yakasının güçlü yayın kuruluşlarından olan İlçem Gazetesi 9. yılını kutlayacağı programda YILIN PIRLANTA ADAMLARINI ve siyaset yaparak halkı için çalışan siyasileri ödüllendirecek.

İlçem Gazetesi 9. yıl gecesini kutlayacak, yerinizi ayırttınız mı?

Eğitimde, sağlıkta, sporda ve siyasette başarılarıyla göz dolduran yöneticilerin ödüllendirileceği program Aralık ayının ilk haftasında gerçekleşecek.


Geçen yıl 8. YIL GECESİNDE neler olmuştu.


İşte O haber;




İlçem Gazetesi Eğitimde, sağlıkta, sporda ve siyasette başarılarıyla göz dolduran yöneticilere muhteşem bir geceyle plaket takdim etti.



Samare Restaurant'ta gerçekleştirilen gecenin sunuculuğunu genç şair Burak Ballı yaptı. Geceye Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu Ankara’da olduğu için katılamazken, DSP Genel başkan Yardımcısı Orhan Yeşilyurt, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Kıraç, Samandıra eski Belediye Başkanı Abdullah Bayram, Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Sarıca, Pendik İlçe Spor eski Müdürü Mesut Hacısalihoğlu, Hacı Hatice Bayraktar Lisesi Müdürü Hakan Aytekin, Kartal CHP Meclis Başkan Vekili Taner Özdemir, Kartal Belediye Meclis üyeleri Ali Haydar Süslü, Orhan İspekter, İbrahim Doğan, Temel Yaz, Adem Gökçe, Metin Bektaş, Hayrettin Küçükali, Turgut Çevik, Kaynarca Esnaf Kefaret Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız ve ilçe yönetimi, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Vuslat Gülke Balkış ve ilçe yönetimi, Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün ve ilçe yönetimi, DSP Kartal Belediye başkan aday adayı Şahin Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve ilçe yönetimi, MHP Eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Şenol Yondemir, Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı İsmail Kızılgöz ve İlçe Yönetimi, geçen dönem Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya, CHP Milletvekili aday adayı Nejla Erdem, CHP Kartal Eski Meclis üyesi ve milletvekili aday adayı Binali Karaman, Demokrat parti Kartal Eski İlçe Başkanı Adnan Menderes, Has Parti Kartal Eski İlçe Başkanı Şükrü Kontuk ve yönetimi, Kartal Kızılay Şb. Başkanı Müjdat Keçeli ve yardımcısı Fikret Polat Yönetim Kurulu üyeleri Zeki Karaismailoğlu, Mehmet Dayınlarlı, Kartal Oto Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan, İstanbul Yörük Türkmenler Derneği Başkanı Faruk ŞAHİN ve Yardımcıları Hüseyin Özkul, Kemal Özışık, Yönetim Kurulu üyesi ve Giresunlular Dernek Başkan Yardımcısı olan Gökhan Ali Öztürk, Afyonlullar Dernek başkan yardımcısı Mehmet Özcan katıldı. Ayrıca Spor Hocası Selim Akbeniz, İşadamı Aydın Kaya, Spor Hocası ve İş adamı Muammer Kaya,Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kartal Şube Başkanı Arif Yıldız, Kartal Cemevi Vakfı Genel Sekreteri Selami Sarıtaş, Kartal berberler Odası Başkan Yardımcısı Ömer Doğru, Kartal'ın Mahalle Muhtarları Recep Elvan, Soner Eker, Şaban Yavaş, Ömer Yıldız, Salim Coşar, Türk Hava Kurumu Tuzla Başkanı Sedat Özkan, Dragos Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhsin Moridi, Arçelik Kartal Yetkili Servisi İşletme sahibi Selahattin Atasever, Yüksel Turizm sahibi Yüksel Yılmaz, İşadamı Erdoğan Güneşer katıldılar. 



GAZETECİLER DOSTLARININ, 8. YIL MUTLULUĞUNU DESTEKLEDİLER



Duyuru Gazetesi sahibi ve AYGAD Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği başkanı Ümit Kahyaoğlu, İstanbul Gazetesi sahibi ve Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Kenan Çakal, Pendik Nethaber İbrahim Şahin, Yakacık Gazetesi Fethi Satıcı, Aydınlık Gazetesi sahibi Dr. İhsan Aydın, İstanbul Flaş Gazetesi Yaşar Kaba, Güne Doğuş Gazetesi Nergiz Süslü, Son Havadis Gazetesi Selahattin Tuzla Olay gazetesi Sevgi Ercan ve Murat Çaltepe, İlkhaber Gazetesi Arslan Ariç, Kartal Haber Gazetesi Kenan Gülerci, Kartal Gazetesi Selim Akdoğan, Hakimiyet Gazetesi Hasan Demir, Sonhaber Gazetesi Halil Topal, Yerel Hayat Gazetesi Kubilay Öztürk ve Mustafa Nazım Telli, Pendik Gazetesi Metin Yazıcı ve eşi, Sonses Gazetesi Fahrettin Uysal, Kırıntı Dergisi Osman Ünal, İstanbul Gündemi gazetesi sahibi ve sanatçı Musa Has, Gerçek Bakış Gazetesi sahibi Sedat Savaş, İstanbul34 Gazetesi Murat Karaca, Gerçek Vizyon Gazetesi Ömer Faruk Gerçek, Yöre Gazetesi Recep Karakoç katıldı.



Amacımız; Birliğimizi, dirliğimizi, milli menfaatlerimizi korumaktır.



Gecede selamlama konuşması yapan İlçem Gazetesi İmtiyaz sahibi Aytekin Yaşar "Değerli yönetenler, sevgili İlçem Gazetesi severler; Gazetemizin 8. kuruluş yıl dönümü gecesine hoş geldiniz, onur verdiniz. 8 yıl önce bir umut ve bir amaçla yola çıktık. Amacımız Birliğimizi, dirliğimizi, milli menfaatlerimizi korumak, iyiliği, güzelliği tavsiye edip hayırlara vesile olmak, yanlışları görüp halkın takdirine sunarak engel olmak idi. Bu amaçla yolumuza devam etmekteyiz. Gazetemiz her fikre, her inanca eşit yaklaşmıştır. Salonda ki katılımda bunun göstergesidir." diyerek salondaki siyasi liderlerin isimlerini tek tek sayarak kendilerine ve yönetimlerine teşekkür etti.



Yanlışlara muhalefet yapan kişidir gazeteci



Konuşmasına devam eden Aytekin Yaşar "Son bir yılda çok önemli haberlere imza attık. Bunlardan bir tanesi Van deprem yardım malzemelerinin bir depoda bekletilmesi idi. Bu bizi çok üzen bir olaydı. Bir başka haberimiz de Cevizli de yaşanan ağaç katliamıdır. İnanın bu ağaçları gördüğümde sanki Çanakkale'de yerde yatan şehitlerimizi görmüş gibi oldum. Bu haber 3 gazeteci arkadaş gitmiştik. Bir başka konuya burada değinmek istiyorum. Siyasi partilere ve yöneticilerine sesleniyorum. Lütfen gazetecileri bir partiye yapıştırmayın. Gazeteci demek muhalif demektir. Yanlışlara muhalefet yapan kişidir gazeteci. Gazeteci bir partiyi eleştiriyor diye karşı partiden demek yanlış bir düşüncedir." diyerek sözlerini sonlandırdı.


MUSA HAS'TAN MÜZİK ZİYAFETİ



İstanbul Gündemi Gazetesi İmtiyaz sahibi, Tiyatro oyuncusu ve sanatçı Musa Has geceye katılan misafirlere albümünden seçtiği şarkılarla müzik ziyafeti çekti.


Gecede; Eğitimde, sağlıkta, sporda ve siyasette başarılarıyla göz dolduran yöneticilere plaket takdim edildi.




Gecede Yıllardır Kartal’a 100 binlerce sağlıklı insan ve talebe yetiştiren Uluslararası ödüller alan Spor hocası Selim Akbeniz, plaketini Samandıra eski belediye başkanı Abdullah Bayram'dan aldı.



Yıllardır kurumuyla ve şahsıyla Kartal’a ve insan’a hizmet eden Dragos Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muhsin Moridi plaketini Ak Parti Kartal ilçe Başkanı Avukat Temurhan Yıldız'dan aldı.




Kartal’ın köklü kurumlarından olan ve yıllardır yüzbinlerce öğrenci yetiştiren Ahmet Şimşek Koleji Genel Koordinatörü Altay Şimşek'in plaketini yurt dışında olduğu için, Mimar Hüseyin Karakaya Kurumun Muhasebe müdürüne verdi.




Yaptığı hizmetlerle halkın ve kamuoyunun büyük beğenisini kazanan Kartal’ın en sevilen hocalarından olan Kartal Atalar Camii Hocası Yücel Kara plaketini Saadet Partisi Kartal İlçe başkanı İsmail Kızılgöz'den aldı.



Yıllardır Kartal siyasetine renk katan ve
Güneydoğu Kültürleri Yaşatma Derneği (GÜNYAD)’ı kurarak Kartal’da bir ilki gerçekleştirerek Soğanlıkta taziye çadırı kurarak kentlerin unutmak üzere olduğu taziyeleşmeyi yaşatan İşadamı  Şükrü Kontuk plaketini Aygad Başkanı Ümit Kahyaoğlundan aldı.

 



Yıllardır 100 binlerce sağlıklı insan ve talebe yetiştiren Spor hocası ve işadamı Muammer Kaya plaketini DSP Genel başkan Yardımcısı Orhan Yeşilyurt'tan aldı.


 

Yıllardır Turizm ve inşaat alanındahizmetler veren, yaptığı hizmetlerle bulunduğu ilçeye değer katanYüksel Turizm İnşaat firması sahibi Yüksel Yılmaz plaketini MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek'ten aldı.

 


Kartal’ın önemli işletmelerinden olan ve Kartal’a renk katan,
İnsanların biraraya gelerek tanışıp kaynaşmasını sağlayan Samare Restauant sahibi Sn. Levent Okur adına plaket Aytekin Yaşar tarafından kurum temsilcisine verildi.

 

Sonrada başarılı çalışmalar yapan, gazetemize desteklerini esirgemeyen yılın siyaset adamlarına plaket takdim edildi.

 

Türkiye’de ve yurt dışında güzel sesiyle ve şarkılarıyla herkesin beğenisini kazanan Genç yaşta Kartal Belediye Meclisini başarıyla yöneten, Sanatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye meclis üyesi Taner Özdemir plaketini lçem gazetesi sahibi Aytekin Yaşar'dan aldı.




Kartal’da yaptığı muhalefetle ses getiren, Demokratik Sol Parti’yi Kartal’da ayağa kaldıran, DSP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi ve Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün plaketini Kaynarca Esnaf Kefaret Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi'den aldı.



Kısa süre önce ilçe başkanı olan, Kartal’ın tek bayan ilçe başkanı, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Vuslat Gülke Balkış plaketini CHP Milletvekili aday adayı Necla Erdem'den aldı.


Genç yaşta ilçe başkanı olan ve Partisini en güzel şekilde temsil eden
Milliyetçi Hareket partisi Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek plaketini Eski ilçe başkanı beyefendi kişiliğiyle sevilen, gazetecilerin ağabeyi Şenol Yondemir'den aldı.



Kartal'da Anamuhalefeti temsil eden, Siyasette Başarılı çalışmalarıyla
partililerinin beğenisini kazanan. Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız plaketini
İlçem gazetesi sahibi Aytekin Yaşar'dan aldı.


Gecede birbirini uzun zamandır görmeyen siyaset adamları sohbet etme imkanı bulurlarken, hoşça vakit geçirerek eğlendiler.













Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 15:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17