Hançerlioğlu kabri başında dualarla anıldı. Özüpek “Onların ruhu bizim varlığımızın teminatıdır.”

Kartal MHP'den vefalı anma. 1979 Yılında eşi ile evine giderken iki arabadan açılan çapraz ateş sonucu şehit edilen Hançerlioğlu, Hürsöz gazetesinin de imtiyaz sahibi idi.

Kartal Milliyetçi Hareket Partisinin Şehit Başkanı ve Kartal’ın ilk gazetecilerinden Erdoğan Hançerlioğlu, 19 Şubat Salı günü, Şehit edilişinin Yıldönümünde Kartal Merkez mezarlığında dualar ile andı.

 

1979 Yılında eşi ile evine giderken iki arabadan açılan çapraz ateş sonucu şehit edilen Hançerlioğlu, Hürsöz gazetesinin de imtiyaz sahibi idi.

  

KARTAL’IN BİR DEĞERİ İDİ

 

Kartal Merkez Mezarlığında kabri bulunan Erdoğan Hançerlioğlu, daha evvelki yıllarda belli zamanlarda ziyaret edilse de, MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek ve yönetim kurulu tarafından YILLARDIR VEFALI BİR ŞEKİLDE yad edilmekte.

 

İLHAN GÜZELGÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

 

Kartal’ın bir değeri olan ve şehit edilen Hançelioğlu’nu anmaya MHP İstanbul Anadolu Yakası sorumlusu Aziz Aydoğdu, MHP Kartal Eski ilçe başkanı Şenol Yondemir, Kartal Ülkü Ocakları başkanı Aydın Güngör ve DSP Kartal İlçe Başkanı İlhan Güzelgün de nezaket örneği teşkil eden bir davranışla katıldı.  

 

“Onların ruhu bizim varlığımızın teminatıdır.”

Hançerlioğlu kabri başında okunan Kur-an’dan sonra dualar edildi. Günün anlamına özel konuşma yapan MHP Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özüpek, katılanlara teşekkür etti. Özüpek “Bugün burada yıllar önce şehadet şerbetini içmiş, 1979 yılında Ulaş Bardakçı’nın öldürülmesinin intikamı olarak dönemin terör örgütlerinden biri tarafından şehit edildi. Rabbim bu kutlu yılı bizlere her daim açık etsin. Onların ruhu bizim varlığımızın teminatıdır. Allah hepsinden razı olsun. Erdoğan Hançerlioğlu bugün vesile oldu. Burada Şehit Kemalettin Güçlü ve Nihat Uygun’u da anmış olduk. Allah hepinizden razı olsun.” 
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2013, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17