CHP'li başkandan Başbakan Erdoğan ve Ak Partililere hakaret 'Hırsızların Başı! Harami! Diktatör!'

CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer GÖK'ün başbakan ve Ak Partililer için sarfettiği cümleler gündem oluşturacak nitelikte.

CHP'li başkandan Başbakan Erdoğan ve Ak Partililere hakaret 'Hırsızların Başı! Harami! Diktatör!'
İlçe Başkanı Av. Kamer GÖK Tarafından CHP Kartal İlçe Merkezinde GÜNDEME İLİŞKİN, Basın Açıklaması Yapıldı.


Toplantı da basına "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana 16 soru" başlıklı bildiri dağıtıldı.‏


Hırsızların başı, Harami, Diktatör!


Kamer Gök "Şehircilik bakanlığı kirlilik bakanlığı mıdır? Hırzılık bakanlığı mıdır? demiştim  basına daha önce. Bakan diyor ki, 'Bana niye diyorsun sayın başbakan, siz istifa edin Türkiye rahatlasın! İdris Naim Şahin de 'Bu Türkiye'ye yaptığımız günahların haddi hesab yoktur. Ben kendimi kurtarayım' dedi ve istifa etti partisinden. Bir sonra ki adım 3 milletvekili daha istifa ettiler ama kirlilik duruyor hala ortada. Türkiye'nin yurttaşın vergilerini çalıp çocuklarına yandaşlarına peşkeş çeken, haramzadelerin başı orada duruyor. Batı dünyası bu kirliliği büyük bir dikkatle takip ediyorlar. Bu bakımdan Türkiye ciddi bir itibar kaybına uğramıştır. Çok sıkıntılı bir döneme doğru gidiyoruz. Türkiye'yi bir diktatör yönetimle yönetemezsiniz. Yargıya teslim olunuz." dedi.


Başka partilerde iktidar arama!


Gök "Kendi partililerime sesleniyorum. Partimizin gölgesi altında toplanalım. Her kes kendi partisinin altında saf tutmalıdır. Başya yerlerde saf tutanlar benim gözetimim altındadır.
Kendi enerjinizi kendi partimize verip İstanbul'da bu haraminin, bu diktatörün iktidarını yıkacağız. Sonra da Türkiye'de yerel iktidarı kuracağız. Partililerimize tekrar çağrıda bulunuyorum. Başka partilerde iktidar aramanın faydası yoktur." diye konuştu.


Kamer Gök'ün konuşmalarını dinlemek üzere CHP Kartal Belediye başkan aday adayları Mustafa Kul, Mustafa Yalçınkaya ve Birsen Tursun Demirel' de hazır bulundular.
Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 19:12

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17