Bingöllüler 'Yunus' dediler!

Bingöllüler Bülent Ecevit Kültür Merkezinde bir araya geldiler.

Bingöllüler  'Yunus' dediler!
Geniş katılımın olduğu programda, Bindav Başkanı Müslüm Ayyıldız, Bingöllü İş Adamları Platformu Başkanı Tahir TİKİCİ, Kiğı ve Adaklı Dernekleri Federasyonu, Binyad Başkanı Mücahit Tanılır birer konuşma yaptılar.


Yunus'a kefiliz



Programda konuşan başkanların hepsi de "Bizler Yunus Fırat Aydın'ın şahsına dürüstlüğüne kefiliz. Bingöl'lü hemşerimizi Kartal'dan meclis üyesi adayı gösteren Ak Parti Kartal İlçe başkanlığına ve Avukat Temurhan Yıldız'a teşekkür ederiz." dediler.


Söz veriyorum



Selamlama konuşması yapan Ak Parti Kartal Belediye meclis üyesi adayı Mimar Yunus Fırat Aydın "Beni Kartal'dan meclis üyesi adayı gösteren Ak Parti Kartal İlçe başkanlığına ve Avukat Temurhan Yıldız'a teşekkür ederim. Görevimi layıkıyla yapacağıma ve almış olduğum görevin hakkını vereceğime huzurlarınızda söz veriyorum. Rabbim inşallah bizleri mahçup etmez" dedi.


Bu seçimler halkın iradesini göstereceği seçimlerdir.


Programda selamlama konuşması yapan belediye başkan adayı Avukat Temurhan Yıldız Bingöllüler'e bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yıldız "Bir takım çevreler 17 Aralıkta halkın iradesine darbe girişiminde bulundular. Bu seçimleri yerel seçim gibi düşünmeyiniz, bu seçimler halkın iradesini göstereceği seçimlerdir." dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 22:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17