Altınok Öz'e PARALEL ve FETÖ soruları!

Altınok Öz'e PARALEL ve FETÖ soruları sorcağımızı duyurmuştuk ve şimdi de soruyoruz.

Altınok Öz'e PARALEL ve FETÖ soruları!
banner46
Yurdumuz 15 Temmuz tarihinde darbe kalkışması yaşadı ve sayıları 250 yi bulan insanlarımız tankların topların karşısında gövdelerini siper ederek şehit oldular.

15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra paralelciler devletimiz tarafından teker teker tespit edilip suçlu olanlar hapse atılıyor, destek verenler kamudan uzaklaştırılıyorlar.

Gelelim Kartal'a ve Kartal'ın Belediye Başkanı Altınok Öz'e. Kartal'ımızın CHP'li belediye başkanı Altınok Öz hakkında ki iddialara. Biz bu iddiaları sayın Öz'e sorup, cevaplarını kamu adına kendisinden talep ediyoruz. İddialarla ilgili sorularımızı cevapladığı takdirde gazetemizde de yer vereceğiz.

İşte o iddialar;

-Sayın Öz 15 Temmuz 2016 ve 18 Temmuz 2016 tarihlerinde neredeydiniz?

-Genel Başkanınız Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li belediye başkanları darbe kalkışmasını hemen kınarlarken siz neden kınamadınız?

-Darbe kalkışmasının başarısızlıkla sonuçlanmasına üzüldüğünüz için mi kınamadınız?

-15 Temmuz Akşamı ve gecesi Belediye başkanları hemen ağır iş makinalarına talimat verirken, siz neden emir verip Kartal'da bulunan Askeri kışlanın önüne göndermediniz? Bu konuda personelinizle konuşup “Hayır, kışlanın önüne gitmeyeceksiniz” dediniz mi?

-Bütün Belediye başkanları belediye meclislerini toplayıp darbeyi birlikte kınadılar. Siz neden meclisi aynı zamanda toplamadınız? Demokrasiye ve milletin hür iradesine darbe olmamasına yoksa çok mu içerlediniz?

-Ak Parti Kartal belediye meclis üyelerinin meclis toplansın talebini, neden sizin olmadığınız bir güne denk getirip siz bakanlık toplantısını bahane edip meclise katılmadınız.

-AK Parti, CHP ve MHP'nin katılım sağladığı Yenikapı Demokrasi ve Şehitler mitingine yaklaşık 5 milyon vatandaş katıldı. Bu mitingi 25 bin polis, 2 bin 500 zabıta personeli, 900 temizlik ve 500 program görevlisi çalıştı. İBB İstanbul'da ki ilçe belediyelerinden vatandaşlarımızın selameti ve rahatı için miting te görevlendirilmek üzere ilçelerden zabıtalar talep etti. Ak Partili ve CHP'li belediyeler zabıta gönderirken siz neden göndermediniz? Bütün dünyaya birlik ve beraberlik gövde gösterisi yapan bu mitingi neden zabıtalarınızla desteklemediniz? Demokrasiye ve milletin hür iradesine darbe olmasını çok mu istiyordunuz ki bu mitingi desteklemediniz?

- Üstteki sorularımız 15 Temmuz 2016 tarihi sonrasıyla ilgili idi. Daha öncesine gidelim. 2014 yerel seçimleri öncesi Fetö'nün Kartal'da ki abileriyle bir araya gelip Kartal ile ilgili pazarlıklar ve sizi desteklemeleri ile ilgili görüşmeler yaptığınız iddia ediliyor. Bu iddialar doğru mu?

-Fetö örgütünü desteklediği tespit edilen Kartal'da büyük projelere imza atan Du. Firmasından ekonomik destek aldığınız iddia ediliyor. Bu iddia doğru mu?

-Fetöcü olduğu iddia edilen Du. Ailesinin yeğenini kontenjandan meclis üyesi yapmanıza ne diyeceksiniz? Bu da anlaşmanızın bir parçasımıydı?

-Değişik ortamlarda “Kadir abi!” diye hitap ettiğiniz Kadir Topbaş'ı Nevşehir'de çiftliğinizde şömine başında ağırlayıp instagram da paylaştınız.  Kadir abiniz İstanbul'da 39 ilçe varken ve sizler birbirine muhalif partilerin mensubuyken neden taa Nevşehir'e kadar İBB imar müdürüyle çiftliğinize geldi? Kadir abinizle sizi bu kadar birbirinize yaklaştıran ortak noktanız nedir? Kadir abinizle ortak bir yapıya veya cemaate mi mensupsunuz?



-Fetöcü Du. Firmasından 5 milyon lira maddi destek aldığınız, adaylığı açıklanan Hüsnü Süslü'nün gece yarısı değiştirilmesi için Ankara'ya eski il başkanı ile gönderdiğiniz (2 milyon liranın ise eski İl Başkanının yardımcılarının kendi aralarında pay ettiği) iddia ediliyor? Bu iddialar doğru mu?

- Fetöcü Du. Firmasının yeğenini Kartalspor'a  geçmiş dönemde başkan yapmanızla ilgili bir açıklamanız var mı?

-Fetöcü Du. Firmasının Çavuşoğlu mahallesi'nde ev ev, kapı kapı gezip para dağıttığı ve sizin kazanmanız için mücadele verdiği iddiaları doğru mudur?



-Kartalspor'a Fetöcü iş adamlarınca sizin talebinizle resmi ve gayri resmi bağış yaptırttığınız iddiaları doğru mu?

-Kartal Belediyesi'ne defalarca müfettişlerin gelip kuzu kuzu elleri boş dönmelerine ne diyeceksiniz? Bu müfettişlerin elleri boş dönmelerinde acaba içlerinde fetöcü olma ihmali var mıdır?

-Kartal'da fetöcü inşaatlara özel tavizler verdiniz mi?

- Defalarca heykel sempozyumuna onur konuğu olarak İsrail Başkonsolosu Moshe Kamhi yi davet ettiniz. Neden Almanya, Fransa, Bosna ya da başka ülke değil de onur konuğu olarak İsrail Başkonsolosunu çağırdınız? İsrail'e olan muhabbetinizin sevginizin kaynağı, nedeni nedir?

-Sayın Öz; çok enteresan bir iddia da sizin ve ortağınızın kriptolu cep telefonu ile görüştüğünüz yönünde. Bu iddia doğru mudur? Eğer doğru ise şayet neden bu kadar gizli görüşme gereği duyuyorsunuz ortağınızla? Açıklarmsınız?

Evet. Bunlar iddialar ve biz gazeteci olarak kamu adına köşemize taşıdık. Cevaplarınız var ise, ki inşallah vardır. Kamuoyu gazetemiz aracılığıyla aydınlanacaktır.

Biz vazifemizi yapıp iddiaları kamu ve ülke menfaatleri adına dillendirdik. Bunları araştırıp doğrulamakta devletimizin, İçişleri bakanlığının ve MİT'in işidir. Takdir ise kamuoyunundur.



Terörsüz, barış dolu, sevgi dolu günlere.

Vesselam…



Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 02:08

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 7 yıl Önce

Çok büyük iddalar umarım bi kartallı olarak böle şeyler olmamıştır. Altınok öz den kamuoyuna ve kartaldaki vatandaşlara açıklama yapmasını temenni ederim. kirici

SIRADAKİ HABER

banner17