Altınok ÖZ “Kör olasın demiyorum, kör olmada gör beni”

Altınok ÖZ “Kör olasın demiyorum, kör olmada gör beni”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Vesta Restaurant’ta gazetecilere vermiş olduğu kahvaltı da çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yerel Basının ilgi gösterdiği kahvaltı sonrasında önemli ve üzerinde durulması gereken açıklamalarda üstü kapalı da olsa bazı adreslere gönderme de bulundu. Konuşmalarını atasözleri ile süslemesi dikkat çekti. Uyarı niteliğinde olan ve Kartal’da yeni bir tartışma başlatacak açıklamalarına Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz, şöyle başladı:

Kör olasın demiyorum, kör olmada gör beni

Gazetemiz sahibi Aytekin YAŞAR’ın “Başkanım mecliste Kartal belediyesinin asfalttan başka fiziki eserini göremiyoruz” dediler. “2 yılı geride bıraktınız 5 yılı tamamladığınızda Kartal’a fiziki eser bırakacak mısınız?” sorusuna Başkan ÖZ “. Kapadokya’da otel aldık, Adada plaj. Biz çalışıyoruz görmek istemeyenlere istediğin kadar iş yapın,  gösteremezsiniz. Bir söz vardır kör olasın demiyorum, kör olmada gör beni

Bireysel sıkıntılar yaşadım

“Yaptığım işten pişman olmadım, pişman olacağım hiçbir işi de yapmadım. Kartal’ın geleceği açısından düşündüğüm, planladığım hemen her şeyi bitirme noktasına geldik. Birlikte çalıştığımız arkadaşlar bizi algıladılar hakikaten bazı sıkıntıları yaşadım,  bireysel olarak yaşadım. Yokuşu çıkmadan da inemiyorsun. Yokuşu çıktık diye görüyoruz.  Bundan sonrasının da rahat ve kolay olacak diye düşünüyorum.  Şimdi geldiğimiz noktayı  mutlulukla ifade edeyim ki Kartal Belediyesi’nin Deniz Baykal’la başlatmış olduğu tapu dağıtma töreninin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da algılanıp bunun doğru bir yol olduğu açıkça belli olunca Hürriyet Mahallesi’nde de ki uygulamaların önünü açması görüldü. Sayın Kadir Topbaş, çok doğru bir insan. İnsan olarakta yönetici olarak ta. Doğruları gördüğü zaman siyaset üstü karar verebiliyor ve uygulayabiliyor. Benim ilçe belediye başkanı olarak en  büyük şansım Büyükşehir  Belediyesinde öyle anlayışlı bir insanın olması” diye konuştu.

Ahlaksızca Kartal’ın Mallarına ve Parasın Haciz Koyuyorlar

Başkan Öz, şöyle devam etti: “Kamuya el atmalara 40 milyon ödedik ve yağmur gibi de geliyorlar.  Elinde çanta ile dolaşıp, geçmişte belediye’de  çalışmış veya belediye ile iş birliği yapmış insanların çantacı hukukçuluk çerçevesinden çıkıp, biraz hukukçu olmalı. Bu gün kazanırlar ama yarın o mesleğin saygınlığı yitirmiş olurlar. Davadan sonra ki izledikleri yol son derece ahlak dışıdır. 100 bin TL’lik alacağı için bile tüm mallara ve banka hesaplarına haciz koydular. Bu ahlaksızlıktır. Bu Kartal halkını yok saymak yani Sayın Erbakan’dan gelen “Sizi gidi Rantiyeciler” dediği politikanın devamı.  Kartal Belediyesi’nden hangi avukat ne kadar almış inşallah yakın zamanda onlarıda açıklayacağız.” Hatırlatması yaptı.

İşini Adam Gibi Yapmayan Gider

Öz, “Herkes kendi işini yapacak Belediye Başkanı 12 saat çalışıyorsa diğer çalışanlarda işlerini adam gibi yapsınlar. Yapmayan gider. Kim olduğu ne olduğu önemli değil. Bu mesajı geçtiğimiz günlerde çadırda verdim. Yeterli  performansı göstermeyen, kaytaran sağa sola bulaşan veya başka işler peşinde koşan veya rapor almak gibi devamlı bir alışkanlığı olan veya  işi geç kalmak gibi verimli olmamak gibi ve yan gelip yatmak gibi şu saatte yapılacak işi üç günde  bitirmek gibi alışkanlığı olan kişiler kendilerine çok dikkat etsinler ve işlerine de dört elle sarılsınlar ” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2011, 05:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17