73 Sineması'nda fuhuş yapılıyor kapatılsın diyerek eylem yaptılar.

73 sineması’nın travestilerin fuhuş yuvası olduğunu iddia eden Cevizli mahallesi sakinleri ve gençleri eylem yaptılar.

73 Sineması'nda fuhuş yapılıyor kapatılsın diyerek eylem yaptılar.
Cevizli mahallesi Tamirhane caddesi üzerinde bulunan 73 sineması’nın gösterdiği fuhuş içerikli filmler ve semt sakinlerinden alınan bilgilere göre travestilerin mekanı olması ve burda travestilerle cinsel ilişkiye girildiği iddiasıyla bu sinemanın kapatılması için imza toplama kampanyası başlatıldı.


Semt sakinlerinin kesinlikle istemediği bu sinema’ın kapatılması için bugün (06 Nisan 2014 Pazar günü) sinema önünde toplanılarak basın açıklamasında bulunuldu.


Semtin sakinlerinin yaptığı basın açıklaması şöyle;



Güzel semtimizin değerli insanları


Bildiğiniz gibi semtimizde faaliyet gösteren 73 Sineması gayrı ahlaki film gösterimi ile yıllardır bir yara olarak içimizde bulunmaktadır. Son yıllarda bu işletme kötü gidişatını kabul edilemez boyutlara ulaştırmıştır.Artık sinema salonu eşcinsellerin buluşma ve fuhuş mekanı haline gelmiştir. Bu durum son yıllarda Polisin yaptığı 2 ayrı baskın ve kapatma kararıyla tescillenmiştir. Ayrıca bu gayri meşru ortamda meydana gelen kavgalar,yaralama ve ölümle sonuçlanan adli olaylar ve daha birçok kanunsuzluk huzurumuzu tehdit etmektedir.

Bu rezaletin tamamen ortadan kaldırılabilmesi için ancak semt sakinlerinin imzalariyla topluca verilecek bir kapatılma dilekçesiyle mümkün olabilecektir.
Bu nedenle başlatmış olduğumuz imza kampanyasına katlımınız semtimizin geleceğine,gençlerimizin ahlaki yozlaşmasının önüne geçilmesine,huzurlu ve güvenli yaşam alanı idealimize yaklaşmamıza yapacağınıuz yatırım anlamına gelecektir.
Bunun için bir imzanız yetecek,imzalarınız bir araya gelerek büyük bir talep oluşturacak ve kanayan bu yaradan kurtulmamıza vesile olabilecektir.


73 SİNEMASINI KAPATALIM, BİR İMZANIZ YETER
BATAKLIĞI KURUTMAK İÇİN BİR İMZANIZ YETER…!



Not: İmzalar Tamirhane Merkez Camii önünde açılacak standta toplanacaktır.
Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2014, 21:54

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17