Bileciklilerden İstanbul Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel'e anlamlı veda yemeği

İstanbul Vali Yardımcısı Celalettin YÜKSEL'e Marmaris'e tayininden dolayı Hemşerileri tarafından Beylerbeyi Polis evinde 20 Eylül Cumartesi günü onuruna yemek düzenlendi.

Bileciklilerden İstanbul Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel'e anlamlı veda yemeği

Celalettin YÜKSEL'in görev süresinin dolmasından dolayı Marmaris'e Kaymakam olarak atandığı belirtildi.

   Organizasyonu tertip eden Faruk ŞAHİN kısa bir konuşma yaparak "İstanbul'da yaşayan Bilecikliler olarak ilk geldiği gün kendisini Hemşerilerimizle ziyaret ettiğimiz ilk günden bu güne kadar bizleri yalnız bırakmayan Sayın YÜKSEL'e teşekkür ediyorum. Marmaris'te ki görevinde de en az İstanbul'da ki kadar başarılı olacağından şüphemiz yoktur. Valimiz İstanbul'da yaşayan hemşerilerimizin gönlünde makam mevki gözetmeden taht kurmuştur. Önümüzdeki günlerin kendisi için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ardından söz alan Vali Yardımcımız Celalettin YÜKSEL; "

Bu yemeği tertip eden Faruk ŞAHİN kardeşime ve beni yalnız bırakmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum. İlk günden beni yalnız bırakmadınız. Bu toplantıları daha da genişleterek beni de daimi üye olarak kabul ederseniz 3 ayda bir buluşmayı kararlaştıralım, unutmayın ki artık Marmaris'te de Bir eviniz var" diyerek sözlerini tamamladı.

 Yemeğe Katılan İstanbul Yörük Türkmen Başkanı hemşerimiz Faruk ŞAHİN,Yeminli Mali Müşavir Nuri GÜN, EPDK yönetim kurulu üyesi Fatih DÖNMEZ, İst Gölpazar'lılar Dernek Başkanı Seyfi BİLİR, Kartal Kuaförler odası Başkan vekili Ömer DOĞRU, İsttanbul Söğütlüler Dernek Başkanı Mehmet ŞARK ve Başkan Yardımcısı Yalçın ÇAL, Mimar Deniz KANSU, Av. Erdinç ÇELİK,  Av. İbrahim TUNCEL, Dolmabahçe Protokol Baş komiseri Nazif TOP, İş adamı Efraim Cavak ve Mustafa KÖPRÜLÜ katıldılar.Samimi bir ortamda geçmesinden dolayı, Bundan sonra daha da genişleterek bu tür toplantıların düzenlenmesi temennisiyle ayrıldılar.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 12:52

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Celal KÖSE
Celal KÖSE - 10 yıl Önce

bilecigin gururlari bir arada. helal sana faruk başkan.

SIRADAKİ HABER

banner17